Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tudom melyik alapozó...

Honnan tudom melyik alapozó tartós és melyik nem?

Figyelt kérdés

A drogériákban semmi nincsen feltüntetve az alapozókon...

Van valami 'kód' a nevében esetleg, ami arra utal, hogy ez egy tartós alapozó?

2012. jan. 22. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
kipróbálod
2012. jan. 22. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt csak akkor tudod meg ha kipróbálod. függ a bőrtípusodtól is ill. ez mindenkin más sajnos, ami valakinek bevált nem biztos, hogy neked is jó lesz :)
2012. jan. 23. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Szóval 'kipróbálom..',-aztán ha sz.r, b.szhatom...!:)

OK, akkor majd 3-5000 Ft-os alapozókat fogok a kukába dobálni!:)

OK!:) Köszi!:)

Olyan kellett volna, ami bírja az esőt, avagy a havat és nem kell azon aggódnom, hogy most mi van az arcomon, vagy mi "már nincsen"!:)

Azért kösz a megerőltető választ!

2012. jan. 23. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha jó minőségű alapozót veszel az tartós és szép lesz, szóval a drágábbak között keresgélj pl.: Max Factor, Loreal.

Pl. nekem bevált a Max Factor Colour Adapt minden szempontból és most vettem egy Lorealosat és az is kíváló.

2012. jan. 23. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó!:) Okés, köszi!:)

Max Factor és Astor közt vacilálok, csak nem tudom a sokfajta közül melyik a tartós, de ha ezek azok, akkor bátrabban merek választani közülük. Jaj meg még a Manhattan vmi Perfect Adapt-ot is nézegettem de igazából a másik 2 valamelyike felé hajlok!:)

Köszi a válaszod!:)

2012. jan. 23. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát bakker, pedig csak úgy működik, hogy kitapasztalod. Nekem is sok alapozóm volt, volt amit megbántam, de azért elhasználtam, meg ami jó.

Most írhatom, hogy nekem mi jött be, de aztán ha neked meg az nem jó? Fixáld púderrel és tartósabb lesz, de nagy csodát ne várj egyiktől se, ilyen 16 órás meg 24 órás alapozó nincs.:D

2012. febr. 15. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Catrice is bejött, és fele annyi...meg az se utolsó, hogy van világos árnyalat is. (1899 forint) Teljesen használható. Van Max Factor, Maybelline, Astor, Essence, Avon, Catrice alapozóm is, de Catrice is van olyan majdnem, mint egy M.F. :) Lorealt még sose próbáltam viszont. Pedig anno szemezgettem vele, de hát bejött az olcsóbb is. Az meg, hogy a drágább a jobb itt drogériások közül. Max annyi, hogy megfizeted a nevét, meg hogy reklámozzák. Essence, NYC, Catricenek nincs reklámja, kb 1-2000 ft, de nem hiszem, hogy sokkal rosszabb lenne.

Végül mit vettél??

2012. febr. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!