Egy 15 éves lányhoz milyen smink illik? (nem túl vad)
Nem vagyok az a sminkelős típus de most megjött a kedvem hozzá és kiváncsi lettem:)
Nem akarok túl erőset(tussal húzott vonal, rúzs, pirosító stb).Valami egyszerűre gondoltam.Szerintetek:))?
hát ha a tus is kilőve, ne haragudj de fingom sincs:)
nállam a tus = szemcerka:) És így semmi ötletem sincs.. szájfényezd magad... :D:D
Hát gyakorold...
Nekem az alap, visszafogott sminkem:
-spirál
-vékony tus / ha másképp nem megy, akkor vizes fülpiszkálóval kesenyítsd, de ne állj úgy hozzá, hogy ez nekem nem emgy.../
-korrektor / pattanásra és karikákra-
-púder mattításra
Van egy kedvenc sminkem, nagyon egyszerű, szolid és kb. 3 perc alatt kész van.
1. lépés: hidratálás.
2. lépés: korrektor a karikákra, szemhéjra és bőrhibákra.
3. lépés: barna és fehér szemceruza. A fehérrel a belső szemzugból húztam egy pici csíkot, onnan tovább pedig a barnával. Fültisztítóval összedolgoztam. (A fehér optikailag nagyítja a szemet, a barna pedig lágyabb, természetesebb hatást nyújt, mint a fekete azért szeretem).
4. lépés: szempillaspirál az alsó és felső pillákra is.
5. lépés: ajakápoló, rúzs (természetes, barackos színű) vagy átlátszó vagy barackos színű szájfény.
Tényleg nagyon egyszerű, bármikor elkészíthető, gyors smink.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!