Mennyire fáj a füllyukasztás?
Figyelt kérdés
Vagy milyen érzés?
12/l
2012. jan. 16. 18:02
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Ment a zöld mancs:D
2012. jan. 16. 18:38
12/22 anonim válasza:
Miért cseszné szét a fülét? Csak kíváncsi vagyok. Én ilyet még nem láttam vagy tapasztaltam.
13/22 anonim válasza:
nem látványilag cseszi szét, hanem belülről.sokkal nehezebben gyógyul be, főleg ha porcos lövetésről beszélünk. gondolj bele- az egyik egy finom szúrás, a másik meg egy lendületes lövés.
14/22 anonim válasza:
hát én lövettem.. nem éreztem semmit, egyáltalán nem fájtXD miután belőtték utána egy kicsit égett, de az már nem volt zavaró, mert csak a lövéstől féltem
15/22 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt,lövettem,és végig is szeretném lövetni az egyik fülem,s nekem kicsi a fájdalomküszöböm,ebből kifolyólag nem vészes :)
16/22 anonim válasza:
Nekem kiskoromban nem csináltatták meg és csak 16 évesen szántam rá magam. Lövettem, és nem fájt, emlékszem, hogy nagyon féltem, és utána csodálkoztam, hogy csak ennyi volt. :)
17/22 anonim válasza:
Én a babakorin kívül tavaly lövettem mindkét fülembe egyet,egy kicsit fájt csak ,de utána begyulladt és napokig fel sem tudtam kelni olyan lázas voltam,de egy hét alatt elmúlt,most már akármilyen bizsutól sem gyullad be.
18/22 anonim válasza:
Én kb 2-3 éve lövettem egyet, azt mondták nem fog fájni, elhittem, de miután kilyukasztották annyira szédültem, hogy majdnem összeestem, na meg csipett is.Lehet, vagyis biztos hogy ilyen csak nálam volt, de erre emélekezni fogok egy ideig. Amugy a gyógyulással nem volt semmi baj, aztmondták egy hónapig nem bántsam , igy tettem és utána már tök jó volt, örültem hogy megcsináltattam. :))
Amugy én azért választottam lövetést, mert az gyorsabb, képzeld átszurni több időbe is telhet, meg vérzik, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!