Nyelv pc fáj?

Figyelt kérdés
mármint.. mikor csinálják, és utána...
2009. máj. 26. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikor csinálják annyira nem, de utána igen. Ha félsz a fájdalomtól, ne csináltass!
2009. máj. 26. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem amikor csinálták eggyáltalán nem éreztem semmit, de viszont utánna napokig nem aludtam de én ugy voltam vele hogy jobban birom utána minthogy akkor fájjon..egyébként ha veszel be gyógyszert nem fáj csak maga az érzés h 3szor akkora a nyelved pár napig..:|

de ha ujrakellene csináltatnom mégegyszer nem vállalnám be mert már mindenkinek van szinte :S semmi különös nincs már benne olyan mint a fülbevaló :)

de ha neked tetszik akkor nem kell félni tőlle ;)

puszi.Viki

2009. máj. 28. 14:49
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :)

azt hiszem nem csináltatok..

alapból gyengék mostanában a fogaim.. és a fájdalom nem éri meg, már azért sem, mert nem divatos :D

2009. máj. 28. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
már bocsi de ha valaki csak azért csináltat magának nyelv pc-t mer h akkor menő meg divatos akkor az nagyon szánalmas -.-"
2010. máj. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!