Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valakinek van körömápoló...

Valakinek van körömápoló OKJ-hez tananyaga?

Figyelt kérdés
Szeretném megcsinálni a vizsgát de előtte át akarom olvasni a tananyagot és a vizsga anyagot, hogy megpróbáljam-e?Ha valaki el tudná küldeni vagy megtudná mondani hol van fenn elektronikusan?
2012. jan. 11. 15:32
 1/5 A kérdező kommentje:

vagy a manikűrös is jó lenne

tudom külön van a láb és körömápoló és a manikűrös, bármelyik jó lenne

2012. jan. 11. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Manikűr és körömápolás ugyanaz...

Nincs fent neten tananyag (szerencsére). Ott nem írják le, hogy mit hogyan kell csinálni. Én nem tudom odaadni a tankönyveimet, mert azt a mai napig használom, de azért leírom, hogy milyen órák vannak:

anatómia

ortopédia

bőrgyógyászat

anyagismeret

munkavédelem

vállalkozás ismeret

manikűr - elmélet és gyakorlat

pedikűr - elmélet és gyakorlat

műkörömépítés - elmélet és gyakorlat

2012. jan. 12. 08:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Miért írtad hogy szerencsére?
2012. jan. 12. 08:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és milyen tankönyvek ezek? Le tudnád írni a címüket?
2012. jan. 12. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy szerencse, mert sokan így is azt hiszik, hogy netről videókból meg tudnak tanulni körmözni, gondolj bele mi lenne akkor, ha még a rendes tananyag is fent lenne (bár őket nem hiszem, hogy az elmélet érdekelné).

A könyveimet a suli csinálta, saját kiadásuk, tehát ha oda mész, akkor automatikusan kapni fogod. A suli pedig a 2007Kapos Kft. Az egész országban tartanak képzéseket.

2012. jan. 12. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!