Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bizsu nyaklánccal lehet fürödni?

Bizsu nyaklánccal lehet fürödni?

Figyelt kérdés

kaptam egy szép virág alakú nyakláncot barátnőmtől, ilyen barátság nyaklánc féle és sokat jelent számomra, sose venném le és még ebbe is fürödnék, de elgondolkoztam rajta, vajon atz tönkretennée

ilyen ezüstnek kinéző nyaklánc, ugye mint egy bizsu:) azt halottam megfeketedik vízbe, vagy nemtudom

szerintetek?

2009. máj. 24. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket le kell venni, igazából nem is érheti víz.

Gondolom nem valódi ezüst, az feketedik meg.

Ezek a bizsuk elszíneződnek és csúnyűn lekopnak és az utána úgy is marad.

Amíg fürdesz vagy zuhanyzol vedd le, és szerintem éjszakára is leveheted. Mindig felrakod reggel és kész.

Én is vettem ilyet barátnőmnek és ő sem hordja mindig, de az számít csak, hogy amikor odaadtam neki nagyon örült. Gondoltam, hogy néha leveszi. Nem az a lényeg, hiszen ezzel éppen hogy vigyázol rá, mert sokat jelent neked.

Ne érje víz, előtte mindig vedd le. Tisztítani is csak ha muszáj aztán jól megtörölni és letenni száradni.

2009. máj. 24. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
én nem szoktam levenni, van ami 4éve a nyakamba van..nem feketedett meg, de az tény, hogy van amelyik megfeketedik.
2009. máj. 24. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!