Ez most komoly, hogy csak ennyibe kerülnek? : D
Figyelt kérdés
Itt ez az oldal, tele olcsó sminkekkel és egyből beleszerettem. Aztán gondolkodtam, jó sminkek lehetnek? Konkrétan a Amuse-ra gondolok. Mi lehet a bökkenő? Valamit nem jól néztem?:S
2012. jan. 8. 17:00
1/4 anonim válasza:
ázsia center, és az ebay tele van ezekkel a filléres sminkekkel. nem nagy minőség egyik sem, nem véletlenül ennyi.
2/4 anonim válasza:
Elég olcsó, de biztosan olyan is, de kitudja, lehet szemfestésre használhatók, de lehet nem olyan tartós, nem lehet szépen felvinni...
4/4 anonim válasza:
cherryculture nagyon jó oldal, sztem annyira bóvlit csak nem árulnak... no meg igen, a postaköltség :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!