Muszály alapozni?
Figyelt kérdés
sok videóban látom,/olvasom hogy alapozás, de az muszály?2012. jan. 7. 09:07
3/14 anonim válasza:
Nem, de a muszáj szót muszáj pontos j-vel leírni.
4/14 anonim válasza:
Alapozni az általános iskolában kellett volna. Igen, a nyelvtan órán. Te szőke vagy, és nagyon csinosnak tartod magad, ugye?
5/14 anonim válasza:
Igazából ha nincsenek feltünő bőrhibáid,amiket alapozóval kéne eltakarni,akkor nem muszály.Én hétköznapokon nem is szoktam,igaz olyankor csak egy kis szempillaspirált szoktam felrakni.Ha komolyabb sminket készítesz valamilyen alkalomra,akkor viszont érdemes alapozót is használni,valamint púdert,mert ógy szebb lesz az összhatás!:)
6/14 anonim válasza:
alap...benne van a neveben :) nem muszaly csak az szebben mutat. Attol fugg van-e borhibad.Nekem nagyon muszaly
7/14 anonim válasza:
Érdemes megfigyelni, hogy akik alapozót használnak, vagy tanácsot tudnak adni ezügyben, képtelenek a muszáj szót helyesen leírni. Lehet, hogy a kozmetikumok káros hatással vannak az értelmi képességekre?
8/14 anonim válasza:
Én télen mindig használok, ha megyek vhova, mert ilyenkor fakóbb a bőröm, nem egyenletes a színe, itt-ott piros foltok. Szóval én szoktam használni, így magabiztosabb is vagyok. Nyáron nem, mert szépen lebarnul az arcom, az bőven elég is.
9/14 anonim válasza:
Nem muszáj,bár szerintem szebben mutat, ha van, számomra ezzel együtt lesz egy smink kész.
10/14 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok szőke... és bocsi azért az 1 helyesírási hibáért. na akkor nem muszáj? nincsenek fel tűnő bőrhibáim!!
2012. jan. 7. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!