Mi a véleményetek az Essence 3in1 Forget it! Korrektoráról?
2012. jan. 4. 18:37
1/4 anonim válasza:
Szuper! A sötét kivételével mindegyik nagyon jól kihasználható szín, a zöldet kell a pattanásokra, hegekre, bőrpirosodásokra tenni, a másikat a szem alá, ilyesmi. A sötétet nyáron jobban tudod használni! Mindenkinek bevált eddig.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó :) mikor van 1-1 elég piros pattanásom, mindig ezt használom (a kéket), és nagyon jól eltünteti, szóval csak ajánlani tudom
3/4 anonim válasza:
használtam egy ideig, de találtam jobbat, az is essence, azt hiszem stay all day a neve, vagy valami hasonló. olyan tubusban van, mint a szájfények.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. jan. 5. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!