Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Debrecenben melyik kozmetikus...

Debrecenben melyik kozmetikus csinál orrpiercinget?

Figyelt kérdés
Pontos címet adjatok lécci
2009. máj. 22. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:

a legjobb, legfelszereltebb tetoválószalon. piercingeket is csinálnak ugyebár. nagyon kellemes egy hely, a hangulat is. a tetoválóművész pedig egy rendes srác! csak ajánlani tudom.

www.testimesek.hu/

Testimesék Tattoo & Design Stúdió

Fiók Szabolcs tetováló

Cím: Debrecen, Szepességi u. 45.

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 10-19

Szombat, vasárnap zárva

Telefon: 06-30-416-79-35

2009. máj. 22. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de én kozmetikusnál szeretném, mert a tetoválószalonokban általában szúrják, és én mindenképpen lövetni akarom. és túl sok pénzem sincs...
2009. máj. 22. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
azt sajnos nem tudok mondani. amúgy szúratni jobb mint lövetni. figyelj, ha nem találsz egy kozmetikust, akkor menj el ide. megnézed hogy milyen a hely, megkérdezed hogy mennyibe kerülne. lehet nem is olyan drága.
2009. máj. 23. 11:38
 4/7 A kérdező kommentje:

hát ha nem találok, akk tuti az lesz:)

És köszönöm szépen a segítséget:)

2009. máj. 23. 12:55
 5/7 anonim válasza:

Szia!

A Batthyány utcán van egy kozmetikus. Klári néninek hívják, csak pontosan azt nem tudom, hogy melyik napokon van bent. De nekem is ő csinálta. Annak idején mindennel együtt 5000 forint volt, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem érdemes megnézned. :)

2009. máj. 23. 18:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Hűűű, nagyon szépen köszönöm.

(Bár én azt 1 kicsit sokallom:$.... egyik ismerősöm 2000ért csináltatta kozmetikusnál)

2009. máj. 24. 18:38
 7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok! Nekem azért csinálta 5000 forintért, mert az ékszert is onnan választottam, meg ha jól emlékszem kaptam utána valami ecsetelőt, vagy mi a manót, hogy azzal kenegessem, hogy nehogy valami gond legyen. De majd persze meglátod, hogy neked az megfelel e vagy sem! :) Puszi
2009. máj. 27. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!