Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Állandóan ez van. Miért? (...

Állandóan ez van. Miért? ( fültágító )

Figyelt kérdés
már harmadszorra kezdeném újra a tágítást... De mindig valamiért mindig elkezd bevérezni, és besebesedik. Előszőr 5mm ig jutottam, utána csak 4mm ig, most pedig csak 3mm ig ( folyamatosan tágítottam mm enként 2hetente ) anyám meg már mondta hogy ovatosabb legyek mert elfertőzhet. Aztán megfogadtam hogy szülinapomig nem tágítok ! Mit csinálok rosszul ? SEGÍTSETEK !

2012. jan. 2. 14:48
 1/8 anonim válasza:
Lehet nem bírja a füled amit beleraksz, vagy túl gyorsan csinálod, nem bírja megszokni a füled az adott méretet.. Én viszonylag gyorsan tágítottam és nekem semmi baja nem volt.. természetesen első két három napba megvolt duzzadva meg fájt picit de utána megszokta és jó volt
2012. jan. 2. 15:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem hiszem hogy gyorsan tágítom. 2 hetente tágítottam. fogpiszkálóval kezdtem, aztán meg fültisztítópálcikával.
2012. jan. 4. 13:14
 3/8 anonim válasza:
utána tollbetét.:D tudom én is így kezdtem:) de nekem nem volt vele semmi baj, bár most már nem tudok mit beletenni nem találok semmit ami 10mm..:D
2012. jan. 4. 15:27
 4/8 A kérdező kommentje:
hát úgy csináltam... utána meg beleraktam a 3 milis fültágeszt.. meg akartam alkhollal tisztítani a tágeszt, de amikor kivettem, már folyott bele a vér....
2012. jan. 4. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Valszeg nem fertőtlenítettél rendesen.
2012. jan. 5. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:
hát,mindig 2 óránként átmostam alkohollal.
2012. jan. 11. 21:02
 7/8 Adee16 válasza:

Háááát én nekem ilyen csak egyszer fordult elő 6mm-nél és akkor az volt a gond hogy a fülem nem bírja a műanyagot. ;)

Szerintem próbáld meg fémmel(semmiképp se otthoni dolgokkal mert akkor elfertőződhet) a fémet öblítsd le alkoholos folyadékkal (arcszeszt szoktam használni :DD)és nyomd át.

Én egyből ahogy átment elkezdem forgatni hogy ne tapadjon rá a fülem és hogy a genny kijöjjön :D

Amugy most 16mm-es a fülecském 16/F

2012. febr. 3. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
7. köszi a segitséget :D
2012. júl. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!