Állandóan ez van. Miért? ( fültágító )
Figyelt kérdés
már harmadszorra kezdeném újra a tágítást... De mindig valamiért mindig elkezd bevérezni, és besebesedik. Előszőr 5mm ig jutottam, utána csak 4mm ig, most pedig csak 3mm ig ( folyamatosan tágítottam mm enként 2hetente ) anyám meg már mondta hogy ovatosabb legyek mert elfertőzhet. Aztán megfogadtam hogy szülinapomig nem tágítok ! Mit csinálok rosszul ? SEGÍTSETEK !2012. jan. 2. 14:48
1/8 anonim válasza:
Lehet nem bírja a füled amit beleraksz, vagy túl gyorsan csinálod, nem bírja megszokni a füled az adott méretet.. Én viszonylag gyorsan tágítottam és nekem semmi baja nem volt.. természetesen első két három napba megvolt duzzadva meg fájt picit de utána megszokta és jó volt
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem hiszem hogy gyorsan tágítom. 2 hetente tágítottam. fogpiszkálóval kezdtem, aztán meg fültisztítópálcikával.
2012. jan. 4. 13:14
3/8 anonim válasza:
utána tollbetét.:D tudom én is így kezdtem:) de nekem nem volt vele semmi baj, bár most már nem tudok mit beletenni nem találok semmit ami 10mm..:D
4/8 A kérdező kommentje:
hát úgy csináltam... utána meg beleraktam a 3 milis fültágeszt.. meg akartam alkhollal tisztítani a tágeszt, de amikor kivettem, már folyott bele a vér....
2012. jan. 4. 20:17
5/8 anonim válasza:
Valszeg nem fertőtlenítettél rendesen.
6/8 A kérdező kommentje:
hát,mindig 2 óránként átmostam alkohollal.
2012. jan. 11. 21:02
7/8 Adee16 válasza:
Háááát én nekem ilyen csak egyszer fordult elő 6mm-nél és akkor az volt a gond hogy a fülem nem bírja a műanyagot. ;)
Szerintem próbáld meg fémmel(semmiképp se otthoni dolgokkal mert akkor elfertőződhet) a fémet öblítsd le alkoholos folyadékkal (arcszeszt szoktam használni :DD)és nyomd át.
Én egyből ahogy átment elkezdem forgatni hogy ne tapadjon rá a fülem és hogy a genny kijöjjön :D
Amugy most 16mm-es a fülecském 16/F
8/8 A kérdező kommentje:
7. köszi a segitséget :D
2012. júl. 4. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!