Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tágító? A fülem 5 mm-es....

Tágító? A fülem 5 mm-es. Szeretném 10-esre tágítani, de nem tudom mit tegyek bele.6-os tollvégem van. Az ok. De 7-es? Mert 8 as az szívószál. és 9 es?

Figyelt kérdés

2011. dec. 30. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
ecsetnek a szára,fulpiszkalo palcika(tobb),ceruza :DD
2011. dec. 30. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
24%

De ne hogy már milliméterenként tágítod!!!XDD

Oké mehet először a tollvég, aztán a 8as szívószál. Keress olyat, ami már 10es!

2011. dec. 30. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
2mmenkent szoktak :DDDD de van aki 3mm :DDD egy egyenfuggo :DDD
2011. dec. 30. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2011. dec. 30. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Hát inkább csinálja lassan, milliméterenként, minthogy felsértse magát...

Van, akinek 2mm különbség is belefér pár naponként, van, akinek a heti 1 mm is sok lehet, ez teljesen egyénfüggő.

Kérdező: nagyon jól teszed az 1 mm-s tágításokat! Inkább legyen lassan szép, és fájdalommentes, minthogy kapkodj, és felszakítsd a bőröd... Ritka, de előfordulhat!

Nekem 8,2mm-s, hatosig mentem szívószállal, utána kábeldarabokat használtam, amikből kibeleztem a rézszálakat :) A kábelnek a külső átmérőjét kell nézni, nem a belsőt!

2011. dec. 30. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Ja igen, és szerves anyagot ne dugj bele csak úgy, mert belegyógyulhat!

Pl. az ecset szára NEM jó, ha natúr fa - ha már le van festve/lakkozva/stb. akkor jó lesz. Ha nincs, átkened átlátszó körömlakkal :)

2011. dec. 30. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
2 miliméterenként tágitsd maximum! és egy héten csak egyszer(vagy a gyógyulási időtől függően!) tolj rajta :D ha még nem gyógyult el az előző(fáj, gennyes, esetleg sebes vagy azt látod, hogy repedni készül, vagy vadhúsod nőtt), akkor várj vele addig, amig el nem gyógyul. kenegesd tetrannal, neogranormonnal, vagy a kék kerek dobozkás NIvea krémmel! a fültisztitó pálcikákat pedig úgy nyomd be, hogy mindig középre kerüljön az újabb, mert különben nem fog megfelelően tágulni a lyuk! ha már jobban tágul, és viszonylag könnyebben gyógyul, akkor mehet bele a mekis szivoszál(az 8mm), vagy lehet kapni ilyen bulihelyeken, annál vastagabb szivoszálat(lehet, hogy boltban is van, én nem láttam), az azt hiszem 10-es is megvan. fontos, hogy, amikor az újabb cuccot be akarod tenni, előtte fertőtlenitsd(alkohol, antibakteriális gél), és tedd sikossá a felületet(mondjuk a fentebb elsorolt krémek valamelyikével!) semmiféleképp ne kenj rá testápolókat, agyon illatositott kézkrémeket!
2011. dec. 31. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :D
2012. jan. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!