Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 3 hete csináltattam köldök...

3 hete csináltattam köldök piercinget.13 éves vagyok. Milenne az első benyomásotok rólam? Nagyon durva? Nektek a szüleitek belemennének, ha igen, mikor? Ha nem, akkor miért nem? A bunkózók válaszát nem várom. :]

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 18:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
51%
en is szerettem volna 13-14 evesen pc et a koldokombe de nem engedtek, most 15 vagyok es tetettem pc et anelkul hogy tudnanak rola. :) ha vissza gondolok meg jo, hogz nem tettem akkor mert hat, hogy neztek volna ram a tobbiek. VAloszinuleg majd visszagondolom es meg fogom banni hogy 15 evesen tettem. de meg nem banom
2012. márc. 20. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első benyomásom rólad: egy kis ribanc vagy!
2012. ápr. 14. 20:01
 13/13 anonim válasza:
31%
Bocsi hogy ennyi ido utan irok de en most vagyok 13 :D en oszinte leszek r*hadtul le sz*r*m masok velemenyet tolem feldughatjak a segukbe oda valo ;) ha nem tetszik nem kell nezni es en tudom hogy nem vagyok r*banc csak ezert ha meg ezt gondoljak akkor gondoljak ennyi ;) nekem tetszik ennyi a lenyeg :) remelem nem bantad meg ennyi ido utan :) 13\L
2015. márc. 15. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!