Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A MAC ecsetek milyen szőrből...

A MAC ecsetek milyen szőrből készülnek?

Figyelt kérdés
és a hamisítvány is ugyanolyan szőrből van,mint az eredeti?

2011. dec. 28. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Van amelyik állatszőr, és van szintetikus is.
2011. dec. 28. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

A hamis MAC cuccok egytől-egyig szintetikusak (elsősorban kemény műanyagok), hisz annak az előállítása a legolcsóbb.

Az eredeti MAC ecsetek vagy szintetikus puhák (szuperek) vagy természetes szőrből készültek.

A túl olcsón beszerezhető eba yos (vagy egyéb aukciós oldalak) nem túl tartósak és nagyon rossz minőségűek szerintem. Mondjuk az ELF is olcsó, de az tényleg jó (igaz az már itthon is kapható a Make Up Plázában).

Én a hamis MAC helyett eredeti Sigma ecseteket vennék, mert ugyan annyi, mintha hamis MAC-et vennék egy kétes eredetű helyről.

2012. szept. 20. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem vannak mac ecseteim szintetikus szörből vannak.a sigma ecsetek meg nem annyiba kerülnek mint a hamis mac.mert én a sigma ecsetkészletemet 120 euroért vettem.
2012. nov. 24. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!