Csajok! Szükségem lenne 1 jó minőségű fekete szemceruzára, melyik márkát ajánljátok?
Figyelt kérdés
1 ideje az Astor Eye Artist szemceruzát használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, krémes állagú, szépen lehet vele dolgozni csak 1 a baj vele: nagyon puha és ha hegyezem könnyen törik, szóval így hamar elkopik :S Vmi márkás cerka kéne, de azért 1500 ft-nál ne legyen nagyon drágább, köszi!2009. máj. 20. 16:08
1/17 anonim válasza:
Nekem tanacsoltak, hogy ha puha a ceruza, egy kis idore hutobe kell tenni.
2/17 A kérdező kommentje:
köszi, meglátom változik e a helyzet :D
2009. máj. 20. 16:38
3/17 anonim válasza:
Miss sporty.Nálunk mindenki ezt használja:).Az ára kb 700Ft körül mozog.
4/17 anonim válasza:
én is astort használok, de ennek nincs ilyen neve:D annyi van ráírva, hogy colour proof automatic eyeliner. :D 1200-1300 forint és nem kell hegyezni, mert olyan tekerős tudod:D puha, szépen lehet vele dolgozni, sokáig fent marad.
5/17 anonim válasza:
Nekem az avonos szemceruzák váltak be
6/17 A kérdező kommentje:
16:41es, amit én használok nem automata hanem hegyezős és a szöveg rajta ilyen csillogós :D félek az önhegyezőstől, mi van ha letörik? utána cseszhetem :D
2009. máj. 20. 16:54
7/17 anonim válasza:
Miss sporty, nálunk is mindenki azt használja :)
8/17 anonim válasza:
én is m egerősítem hogy MISs SPORTY olcsó és tartós de a sima ceruzát vedd ne pedig a tekerőset
9/17 anonim válasza:
Én is miss sporty-t használom. És nagyon szeretem:)
10/17 anonim válasza:
a miss sporty tényleg nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!