Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy győzzem meg anyukámat,...

Hogy győzzem meg anyukámat, hogy a fültágító után visszanő a fülem?

Figyelt kérdés
6-os vagyok és most fültágítóm van. Nem nagy. (Most 3mm-es.) Nem szeretnék dicsekedni, de eddig mindig kitűnő voltam és tényleg igyekszek. És majd 1-2 éven belül max. 10-esre ki akarom tágítani. De anyukám azzal jön, hogy nem fog visszanőni, meg, hogy nem fognak így komolyan venni, stb. Hogy győzzem meg, hogy vissza fog nőni és nem lesz belőle semmi bajom? Kérlek segítsetek! :)
2011. dec. 26. 22:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem tetszenek ezek a fültágítók. Mindig az jut eszembe, hogy át lehetne rajtuk köpni.
2011. dec. 27. 09:44
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
en is hatodikban szerettem volna, de anyuek tiltottak h milyen csunya lesz, meg stb.:)) akarotoskodtam, elmentunk egy piercing boltba, h anyu beszeljen a pasival es higgyen nekem:DD siker lett :)) 5mm volt ezt kb 2esfel honap alatt ertem el, ez maradt egy evig :)) most mar elkezdtem nagyobbra tagitani, es megrendeltem egy 8mm parducmintasat :))de apuek meg mindig nem orulnek neki, de legalabb tudjak mi hogyan zajlik..:)) szerintem vidd el anyukadat egy tetovalo-piercinges boltba ha mar neked nem hisz :)) es ott kap felvilagositast, veszelyek stb...es ha elfogadja megengedi :))
2011. dec. 27. 11:13
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm. :)
2011. dec. 27. 11:32
 14/25 anonim válasza:
100%

Én nem nagyon rajongok ezekért a fülltágítókért!

De ha egyszer vissza fog nőni akkor ,ha szertnéd is talán anyukád is megfogja engedni!

És talán még másoknak is meg fog tetszeni!

Szóval hajrááá! :)

2011. dec. 27. 12:45
 15/25 A kérdező kommentje:
neked is köszönöm :)
2011. dec. 27. 12:46
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

ma 04:07 ,ma 04:43

Akkora hülyeséget írtatok, hogy fáj.-.- Ez nem keménység, úgy mondjátok, mintha ti nem védenétek meg édesanyátokat, ha ítélkeznének róla ismeretlenül.:)) Oltogatjátok őt pedig semmi rosszat nem tett ellenetek. Tudjátok, azért számít anyuka véleménye, mert nem titokban, sunyi módon akarja csinálni. Ennyit erről.

Kedves Kérdező! Azt tanácsolom, amit a többiek, hogy anyukádat vidd el egy olyan emberhez, aki ilyesmiket csinál, és majd ő elmondja, hogy tényleg vissza nő-e vagy sem.

2011. dec. 27. 13:06
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
Engem csak az érdekel, hogyha tényleg annyira visszanő 10mm< a lyuk akkor miért van fülcipa korrekciós műtét plasztikai sebészeknél fültágítósoknak?
2011. dec. 27. 14:00
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
A környezetedben élők akik fültágítót hordanak szánalmas emberek. A társadalom söpredékei. Ne kövesd őket mert te is az leszel.
2011. dec. 27. 14:12
 19/25 anonim ***** válasza:
39%
Ásd el magad! -.-"
2011. dec. 27. 14:37
 20/25 A kérdező kommentje:

ma 13 óra 6 perc

köszönöm!

2011. dec. 27. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!