A műköröm ragasztót mi oldja?
Tegnap vettem tippes körmöket és ragasztót.
Ma délelőtt elkezdtem felragasztani őket de az újjaim is tiszta ragasztósak lettek.
A cián-acriklátos ragasztót mi a franc oldja? Mert se a benzin,se az acetonos lemosó,se semmi nem vitte.
Pls segítsetek hnap randim van.
KÖSZI
ilyen erős a ragasztó hogy nem jön le? és párszor kezet mosok és lejön a ragasztó
előző kommentelőnek meg: nem mindneki teheti meg hogy több ezer ft-ért menjen körmöshöz
kösz a válaszokat.
mivel csak 1-2 körömömre kell nem (mert kilyukadtak(régen durván rágtam kb csak a húsom volt és azóta nem bír regenerálódni... de mind1)
a lényeg h ezért nem fogok építtetni.
am. meg mindennek van oldószere csak jó lenne tudni h mi az ...
jah hogy eredetileg hosszúak a körmeid csak azokra tettél amik kilyukadtak illetve letörtek?
ez a ragasztott körmöt csak lúzerek hordják tipikus olyanok irják akik havonta mennek műkörmöshöz, szoláriumba, fodrászhoz, kozmetikushoz...
kérlek drágáim ne offoljatok
csak szépen megkérteztem mi oldja az ojan műköröm ragasztót ami detto ugyan az mint az ipari pillanat raghasztó mint kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!