Segitene valaki otthoni fültágitás téren?
Szóval...sima fülbevalót hordtam,de tegnap elhatároztam,hogy szeretnék fültágitót, igy a fülbevaló helyett áterőszakoltam a lyukon egy egyszerű tollnak azt az átlátszó betétjét amiben van a tinta...szal levágtam belöle egy darabot, fertőtleniitettem,és átnyomtam rajta.Nemszeretnék túl nagy fültágiitót max 3-4 mm-set.van ötletetek mivel tágiitsam tovább?
Egyébként hány mm után tud még benőni a lyuk ha megunnám?
Mindig veszel egyel nagyobbat.
Számra van.
Nem kell venni szerintem csak ha már eléred a kívánt méretet. Látom elég kreatív vagy, csak dugj be mellé még vmit, fogpiszkáló (de ne legyen szálkás:S) vagy hasonló, karikafülbevalót beforgatni ilyesmi.
Elvileg 10 mili alatt még visszamegy, de ez fülfüggő.
én személy szerint fülpiszkálóval kezdtem.
utána 2 lógós fülbevaló, hogy lehúzza a lyukat, utána tollbetét, vastagabb tollbetét, ceruza.
ez eddig kb 6mm
de sztem a legjobb az ha kölcsönkérsz vmi ismerőstől, vagy ismerősödet megkéred h szerezzen kölcsönbe vkitől.
aztán ha már nem kell, szépen visszaadogatod.
ez a legtisztább sztem.
és még fizetni se kell érte. csak vigyázz a kaucsuk gyűrűkre nehogy elveszítsd.
3-4 mm? Eleve 3 mm egy tollbetét. Az még nagyon pici.
Egyébként ezután jöhet a zselés tollbetét (5mm) aztán nem tudom... amit találsz. 9 mm-sre van még ötletem hogy szemcerkakupak :)
Azt mondják 10 mm-ig nő be, de ez attól függ hogy mióta tágítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!