Tudtok-e olyan szempillaspirál márkát mondani, aminek a színe átlátszó, de jelentősen meghosszabbítja a szempillákat?
miss sporty
és mellé még szempillagöndörítő
Hát ez olyan elég fából vaskarika dolog. :D
Ugye úgy hosszabbítja a pillákat a spirál, hogy a végét, ami olyan vékony a szálaknak, hogy szinte áttetsző, befesti, és így fog látszani. :D Egy áttetsző viszont nem adja meg a hiányzó pigmenteket. :D
Miért nem jó a színezett egyébként? O_o
Hát áttetsző... régen az avontól volt egy, de ápolni se ápolt, sok hatása se volt, szóval elég értelmetlennek találtam. :S
23:31 köszi a választ, kipróbálom !!
00:18 Színezett azért nem jó, mert egyházi iskolába járok, és ott nem engedik meg a sminkelést, és hát az átlátszó (áttetsző) nem tűnne fel senkinek azt hinnék, hogy nekem alapból ilyen hosszú pilláim vannak. Meg hát nagyon nem is szeretem a színeseket, mert állandóan elkenődnek, van egy fekete vízálló spirálom az viszonylag jó, de mondom, h suliba az nem használhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!