A szemsmink: igaz hogy erős,de nem ez a baj vele.Ízléstelen és régimódias.Látszik,hogy tussal jól tudsz vonalat húzni a szempillák tövébe de nem ezt a formát kellene választanod.A szemöldököd nem tetszik.
Ha kleopátrának öltöztél be és a sminked is az övéhez hasonlóra csináltad azért,mert mondjuk csináltattál egy fotósorozatot,akkor tényleg rendben van.
De én valahogy se utcára,se semmilyen eseményre nem viselném ezt.
Ízlések és pofonok:)
Ne vedd sértésnek amit írtam,nekem nem jön be,ennyi.Látszik,hogy jól tudnál egyébként sminkelni csak szerintem más stílust kellene választanod.
2011. dec. 17. 14:55
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hát igazából dettó úgy nézek ki mint Kleopátra, de nem azért, mert rá akarok hasonlítani, így alakult. :) Ezért mondják azt, hogy illik hozzám ez a smink. De tény és való, hogy erős.
2011. dec. 17. 14:57
3/11 anonim válasza:
a smink borzasztó, a kivitelezése is. meg a szemöldököd is. a szemed kékeszöld, teljesen átlagos.
2011. dec. 17. 15:27
4/11 anonim válasza:
A smink nagyon nem jó, de a szemöldök egyszerűen szörnyű. A szemed szép, csak másképp sminkeld, ilyesmi jól állna [link]
De a szemöldököddel ekzdj valamit, mert az nagyon elront!
2011. dec. 17. 16:45
5/11 anonim válasza:
a smink borzalmas, mint ahogy a szemöldököd is..
2011. dec. 17. 18:39
6/11 anonim válasza:
nekem tetszik :D
2011. dec. 17. 19:30
7/11 anonim válasza:
Uramisten ez valami borzalmas.Semmi nem tetszik benne,a szemöldöködről inkább nm is nyilatkozok.Remélem,hogy csak otthon probálkoztál és így utcára nm tetted ki a lábad.
2011. dec. 17. 20:56
8/11 anonim válasza:
Ijesztő. a szemöldököddel kezdj valamit mert nagyon durva... Természetellenes :D Remélem nem kozmetikus csinálta mert akkor tőből le kéne vágni a kezét. A képek rossz felbontásúak így a sminkről nem tudok nyilatkozni. a Szemed nem keltett bennem különösebb hatást, átlagos szem.
2011. dec. 17. 23:33
9/11 anonim válasza:
alul is tussal húztad ki a szemed?:O
2011. dec. 23. 18:16
10/11 Jedwardlove válasza:
A szemed szép (imádom a zöld szemeket *.* ) szerintem a szemöldöködet csináld meg.A tussal tudsz bánni,az nagyon szép.De szerintem a kék nem igazán illik hozzád,mert fekete a hajad,meg zöldeskékes a szemed,és szerintem a pulsz kék a szemeden elhidegít,vagy nem is tudom... ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!