Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12-13-14-15 éves lányok! Hogy...

Jedwardlove kérdése:

12-13-14-15 éves lányok! Hogy szoktátok sminkelni magatokat? (ha egyáltalán sminkeltek) vagy milyen termékeket szerettek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 10:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem szoktam sminkelni magamat a suliba.Ha megyünk valahova akkor szolidan szemceruza.13/L
2011. dec. 16. 13:40
 12/24 anonim válasza:

csak annyi alapozó, hogy le látszódjon rajtam a fáradtság reggelente. :) meg egy kis szájfény.

14/L

2011. dec. 18. 12:40
 13/24 anonim ***** válasza:
Szemceruza/tus, szempillaspirál, kis szájfény suliba. Korrektor/alapozó hálistennek nem kell, szép a bőröm. 15/L
2011. dec. 28. 19:15
 14/24 anonim válasza:
100%
Na most akkor gondoltam én is írok.. Én nem gyakran sminkelem magam, de volt már olyan, hogy suliba egyszer-egyszer kihúztam a szemem. Én is járok 'buliba', de ez nekem se a részegre isszuk magunkat kategória, hanem inkább a mozi. Nem vagyok egy ribanc, de mégse úgy öltözöm, mint egy tíz éves. És tényleg, nagyon, de nagyon nem érdekel, hogy ki mit mond az öltözködésemről, a hajamról, illetve néha a sminkemről. És nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már teljesen elegem van, abból, hogy folyton lehordják a korosztályomat (13-14).
2012. jan. 8. 14:27
 15/24 anonim válasza:
Én egyáltalán nem sminkelem magamat.Nálunk az osztályba egyik lány sem sminkel (csak egyszer az egyik csajnak ki volt húzva a szeme de ennyi)12/l
2012. ápr. 4. 19:13
 16/24 anonim válasza:
100%

Néha szempillaspirál.

12

2012. jún. 2. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Szempillaspirál (MaxFactor False Lash Effect, szerintem eszméletlen jó, de 3700 Ft a dm-ben), korrektor (Garniernek van az a görgős korrektorja, de az árát sajna nemtudom)

Ennyi. Az előző 13 éves lányhoz annyit szolnék hozzá, hogy a fagyizás miért Buli?:D A buli az, ha elmész egy helyre, akárhova, ahol általában van zene, de mindenképpen pia. Én 15 vagyok, de nem hívom bulinak ha elmegyek moziba, vagy ilyesmi.. milesz ezzel a világgal így? :|

(Nem, nem járok bulizni, de nem ribanc, de megvan a haveri köröm, akikkel igen, elszoktunk járni néha inni. -.-)

15/L

2012. júl. 3. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:

alapozo- Revlon Colorstay

puder(a nap kesobbi reszere, felfrissiteni) -Revlon Photoready

szemceruza- Rimmel

vastag feher szemceruza- L. A.

szempilla spiral- Avon

...neha ruzs, vagy szajfeny :)

15

2012. dec. 6. 05:52
 19/24 Nemesfalvy válasza:
100%
17-es 15 évesen "eljársz iszogatni"????Ez beteg!Én 13 vok és a sulink szokott tartani néha zenés partykat ahol nincs pia!Az aztán buli!
2015. jan. 6. 22:08
 20/24 Fizikiwi ***** válasza:

Én csak majd szájfényt fogok venni, alapozó, korrektor nem kell, a szemcerkától félek :D, a tushoz kicsi vagyok, nagy és dús szempilláim vannak meg szemüvegem, így hozzáér :D.

12/l

2016. júl. 24. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!