12-13-14-15 éves lányok! Hogy szoktátok sminkelni magatokat? (ha egyáltalán sminkeltek) vagy milyen termékeket szerettek?
csak annyi alapozó, hogy le látszódjon rajtam a fáradtság reggelente. :) meg egy kis szájfény.
14/L
Szempillaspirál (MaxFactor False Lash Effect, szerintem eszméletlen jó, de 3700 Ft a dm-ben), korrektor (Garniernek van az a görgős korrektorja, de az árát sajna nemtudom)
Ennyi. Az előző 13 éves lányhoz annyit szolnék hozzá, hogy a fagyizás miért Buli?:D A buli az, ha elmész egy helyre, akárhova, ahol általában van zene, de mindenképpen pia. Én 15 vagyok, de nem hívom bulinak ha elmegyek moziba, vagy ilyesmi.. milesz ezzel a világgal így? :|
(Nem, nem járok bulizni, de nem ribanc, de megvan a haveri köröm, akikkel igen, elszoktunk járni néha inni. -.-)
15/L
alapozo- Revlon Colorstay
puder(a nap kesobbi reszere, felfrissiteni) -Revlon Photoready
szemceruza- Rimmel
vastag feher szemceruza- L. A.
szempilla spiral- Avon
...neha ruzs, vagy szajfeny :)
15
Én csak majd szájfényt fogok venni, alapozó, korrektor nem kell, a szemcerkától félek :D, a tushoz kicsi vagyok, nagy és dús szempilláim vannak meg szemüvegem, így hozzáér :D.
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!