Mi a vélemény a miss sporty sminkekről? Főleg szempillaspirál.
Sziasztok! 13 éves vagyok, és szeretnék egy szempillaspirált venni. Azért kérdezem, hogy mi a vélemény mert nem vagyok nagyon csajos, sosem sminkeltem még magam, és szerintem egy spirál még nem a világ vége. Ilyenre gondoltam: [link]
Nem olyan drága, még a saját pénzemből is simán meg tudom venni. Mik a vélemények?
Nekem tökéletesen bevált. Kezdésnek szerintem egy Miss Sporty XXLong hosszabbító spirált vegyél belőle, mert azt könnyű felvinni. A S-he is kb. annyiba kerül, és szerintem kb. ugyanaz a minőség.
(20 éves vagyok és szinte csak miss sporty-t veszek, meg vagyok vele elégedve.)
Nekem miss sporty göndörítőm volt többször is, az nagyonjó :P Full rózsaszín a csomagolása :)
16/L
szeretem nagyon a Miss Sporty márkát, de a szempillaspirál nem vált be annyira. Sokkal jobban kézre esik a szempillaspriálok szempillaspirálja, ami az első volt a piacon és nem véletlenül mai napig is a legnépszerűbb: Maybelline's Great Lash Mascara.
Nem is drága, 1000 ft körül mozog az ára. Van mindenféle, nagyon fekete, nagyon meghosszabbítós stb.
:)
Én is annyi idős vagyok mint te.Nekem nagyon tetszik a Miss Sporty-Just Clear Mascara...
Természetes tekintet,pehelykönnyű pillák!Átteccő könnyű zselé,ami kondízionálja a pillákat,természetes stílusú fényt ad nekik.Ha izzadsz,sírsz akkor sem jönnek le fekete könnyek,de szépen dúsít,és kb egy centit hosszabbít:)Nekem sirály:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!