Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a vélemény a miss sporty...

Mi a vélemény a miss sporty sminkekről? Főleg szempillaspirál.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves vagyok, és szeretnék egy szempillaspirált venni. Azért kérdezem, hogy mi a vélemény mert nem vagyok nagyon csajos, sosem sminkeltem még magam, és szerintem egy spirál még nem a világ vége. Ilyenre gondoltam: [link]

Nem olyan drága, még a saját pénzemből is simán meg tudom venni. Mik a vélemények?

2009. máj. 16. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Jobb mint a semmi de nem a legjobb sajna. Szerintem kezdésnek tökéletesen megfelel!!
2009. máj. 16. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem tökéletesen bevált. Kezdésnek szerintem egy Miss Sporty XXLong hosszabbító spirált vegyél belőle, mert azt könnyű felvinni. A S-he is kb. annyiba kerül, és szerintem kb. ugyanaz a minőség.

(20 éves vagyok és szinte csak miss sporty-t veszek, meg vagyok vele elégedve.)

2009. máj. 16. 13:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Ilyen XXLong-ot nem láttam itt nálunk, de majd nézelődöm. Olyan kis ügyetlennek érzem magam, igazán nem szoktam magam kipingálni. :)
2009. máj. 16. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó a Miss Sporty puder :). Tudod, aza kékfedeles xD. Nekem csak az vált be... Másról sajna nemtook nyilatkozni, nem festem magam :D
2009. máj. 16. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
próbáltam már kb 3 féle miss sporty spirált és nekem nem váltak be, a középkategóriásak közül most a kollagénes Loreal a legjobb. miss sportyból a szemhéjpúderek nem rosszak és a szájfények se, de a többi termékükkel én nem voltam elégedett (púder, alapozó, korrektor, szemceruza, körömlakk)
2009. máj. 17. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem miss sporty göndörítőm volt többször is, az nagyonjó :P Full rózsaszín a csomagolása :)

16/L

2009. máj. 19. 17:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Végülis S-he-t vettem, valahogy a jobban tetszett, nagyon szépen megfogja a szempillát.
2009. máj. 19. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:

szeretem nagyon a Miss Sporty márkát, de a szempillaspirál nem vált be annyira. Sokkal jobban kézre esik a szempillaspriálok szempillaspirálja, ami az első volt a piacon és nem véletlenül mai napig is a legnépszerűbb: Maybelline's Great Lash Mascara.

Nem is drága, 1000 ft körül mozog az ára. Van mindenféle, nagyon fekete, nagyon meghosszabbítós stb.

:)

2009. máj. 19. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is annyi idős vagyok mint te.Nekem nagyon tetszik a Miss Sporty-Just Clear Mascara...

[link]

Természetes tekintet,pehelykönnyű pillák!Átteccő könnyű zselé,ami kondízionálja a pillákat,természetes stílusú fényt ad nekik.Ha izzadsz,sírsz akkor sem jönnek le fekete könnyek,de szépen dúsít,és kb egy centit hosszabbít:)Nekem sirály:D

2009. aug. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!