Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg hasznosak ezek a...

Tényleg hasznosak ezek a hajegyenesítő meg göndörítő hajhabok?

Figyelt kérdés
Aki próbálta már őket, legyen szíves írja le a tapasztalatait :)
2009. máj. 15. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Nekem göndör hajam van, és göndörítő hajhabot használok rá, hogy még szebben álljanak a tincseim. :D Nekem használ, de ha neked egyenes a hajad, akkor tuti, hogy nem fog tőle begöndörödni... L/20
2009. máj. 15. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
hát, az én hajam a hullámos és az egyenes között van...de igazad van, tiszta göndör biztos nem lesz :D
2009. máj. 15. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyik barátom használ egyenesítő habot a hullámos hajára. Neki bevált.

De visszafelé még nem láttam működni, mármint hogy egyenes hajból göndör lett volna egy habtól... az már nem megy.

2009. máj. 15. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. :D

Akkor ha van egy kis hullám a hajadban, szerintem akár be is válhat. :) Próbáld ki, nem veszíthetsz vele. ;)

2009. máj. 15. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) mind a kettőt ki fogom próbálni :)
2009. máj. 16. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Ha ezekre az új iylen hajkiegyenesítő kellékekre gondolsz,én is kiprobáltam. Nekem kis hullámok vannakbene és vasalom. Nekem sajnos nem vált be ez az egyenesítés :/ sajnálom,remélem ti többre juttok vele:)
2009. máj. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!