Mit gondoltok a "pamacsos" gyűrűkről?
2011. dec. 7. 17:41
1/7 anonim válasza:
Emlékszem 2. osztályos koromban volt egy ilyen az oszt.társamnak, egy rózsaszín a Barbie magazinból :D
Nekem ez jutott róla eszembe, nem vennék fel ilyet...
2/7 anonim válasza:
ÚÚÚÚ nekem nagyon tetszenek:$ fehérbe a legszebb szerintem! De sajnos bárhol keresem, nem találok ilyet:/
Szerintem sikkes lehet egy jól eltalált ruha szettel.
20N
3/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de lehet, h csak azért, mert általában az egyszerűbb dolgokat kedvelem.
4/7 anonim válasza:
Egyik osztálytársam ilyeneket hord, de úgy tudom, hogy ő készíti el magának. Szerintem aranyosak.:)
5/7 anonim válasza:
Hát annak a nyércnek meg van róla a véleménye amit megnyúztak hogy ilyen gyűrű legyen belőle:-(
6/7 anonim válasza:
Ezek ilyen olcsó vackok szoktak lenni, erősen kétlem, hogy nyérceket nyúznának meg érte:)
Egyébként jópofa, de 10 év alatt. Én nem venném fel.
7/7 anonim válasza:
Nos, pedig még a Meskán is írják, hogy nercből van, illetve ha beírod hogy nerc gyűrű csak ezeket dobja ki. Árultam ilyet egyszer, és az egyik szőre hosszabb mint a másik, ilyet elég nehéz gyártani.
Egyébként létezik műszőrből, de az fel van tüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!