Master Nails v. Diamond Nails?
Figyelt kérdés
(esetleg egyép tippek a tapasztaltaktól, a legjobb ár-érték arányú márkát illetően)2011. dec. 6. 15:39
1/8 anonim válasza:
Én Pearlt-t használok, nekem eddig ez vált be legjobban. Igaz ezt a kettőt nem próbáltam.
2/8 anonim válasza:
Na, ezt a kettőt inkább ne. Pn, pearl, moyra, cn, classic mind jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Átlagban e két márka összes termékére érted vagy pl csak a builder zselékre?
2011. dec. 6. 18:36
4/8 anonim válasza:
Hát én soha semmit nem vennék ettől a két cégtől, ha ingyen adnák sem..
illetve van egy terméke a masternek, egy rothmander 2.0-ás kolinszky ecset. na az jó.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért a kérdés igazából, mert kaptam egy MN 3in1 zsírtalanító-tapadásközvetítő-gombásodásgátlót és nemtudom mit várjak tőle. De ezekszerint ne sokat... :p Aki asta állitolaf ezt használva vagya DN-t.
2011. dec. 6. 19:17
6/8 anonim válasza:
az előkészítő anyagokkal nem hinném, hogy nagy gáz lenne, az mindenhol nagyjából egyforma.
Én elég sok kollégával vagyok kapcsolatban, de egyik se használná ezeket, még ha fegyverrel kényszerítenék, akkor sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) Ez a fegyverrel kényszerítős gondolat tetszik! :D
2011. dec. 6. 19:27
8/8 Rozis válasza:
sziasztok,
nem értek veletek egyet, a Diamond Nails termékei nagyon is megbízhatóak, sokan használják, nem egy profi műkörmös ismerősöm is! Nekem is a Diamond Nails termékeivel készítik a körmeimet, tartósak és szépek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!