Melyik alapózó a jó?

Figyelt kérdés
Ha fehér kabátot veszek fel, a kabát nyaka mindig alapozós. Persze a nyakmra is teszek egy picit és fokozatosan halványul, hogy ne legyen maszk hatás. De mit használjak, hogy ne legyenek mindig alapozósak a kabátjaim? És hány óránként érdemes újra sminkelni. Mayebelline Affinitone-t és valamikos a mattosítós fajtáját használom, de pár óra múlva már megviselt a bőrem (20 vagyok), és fényes. Segítsetek!
2009. máj. 14. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig alapozót használtam, meg púdert, de kb. egy hete találtam egy nagyon jó színezett nappali krémet a Schleckerben -kb. 520 Forint volt-, és sokkal jobb, mint az alapozó.

Szerintem próbáld ki! A kabátos dologra nem tudok megoldás, én is mindig összekentem a kabátomat, és a pulóveremet.

2009. máj. 14. 20:31
 2/9 anonim válasza:

előző válaszóö!

ez több színben is kaptható? mert kicsit pattanásos a bőröm és már nagyon utálom az alalpozókat:S

2009. máj. 15. 22:39
 3/9 anonim válasza:
Max Factor. En abbol a stiftet hasznàlom 13 as, bàr mindenkinek màs a bôre én fehér bôrû vagyok eléggé
2009. máj. 19. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
A színezett nappali? Azt hiszem két színben kapható.
2009. máj. 19. 20:57
 5/9 anonim válasza:
amire en gondolok ( max factor ) az sok szinbe van és olyan mint a ruzs csavarni kell, csak vastagabb (stift)
2009. máj. 23. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
rossz az alapozód ennyi... chanel vagy estée lauder alapozót. én már kb mindent próbáltam de ez a kettő a legjobb és nem lesz megviselt a bőröd
2011. márc. 28. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Max Factor Colour Adapt-ot használok.

Nem írtad le az egész műveletet, úgyhogy leírom, hogy kell. Egyébként nekem vegyes a bőröm.

Arcmosás, tonik, krém. Használhatsz valami jó kis base-t, ha kell. Én szivaccsal viszem fel, amit külön veszek. Háromszög alakú, és víz hatására megnő. Bevizezem, jól kicsavarom, és ezzel viszem fel az alapozót. Utána pedig színtelen púderrel rögzítem az egészet. Egész nap fenn marad.

2011. júl. 3. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is maybelline affinitone-t használok, mégsem kenődik a kabátomra, meg ne várd h oda ragadjon az arcodra, de tényleg próbálj meg akkor mást, a max factoros is nagyon jó.
2011. júl. 4. 02:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Chanel mi?

Szerinted mindenkinek van rá pénze?

Bár ilyen nickkel hiltonka lehetsz vagy 15 éves.

2011. júl. 4. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!