Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemhéjtussal lehet a...

Milyen szemhéjtussal lehet a legszebb hatást elérni?

Figyelt kérdés

ilyet használok:

[link]

ezt még nem próbáltam:

[link]

ezt sem próbáltam még de érdekelne h megéri e megvenne, vagyis h ez jobb e mint a másik kettő:

[link]

ti melyiket szeretitek a 3 közül e legjobban? melyik a szebb látvény? melyikkel a kegkönnyebb????

köszi:)

2011. dec. 3. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
én csak mac-eset használok :) nem volt sok idő belejönni,és nagyon szép vonalat lehet bele húzni:) szerintem megéri az árát,nagyon sokáig jó!
2011. dec. 3. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a gél állagú szemhélytusok a legjobbak, van ilyen az Essencenek is olcsópénzért, ami tartós, konnyen kezelheto, egyszeru a használata. Illetve dicsérték meg a filces tusokat, viszont ezek a tubusosak(amiket másodikként linkeltél) nekem nem váltak be, nehéz volt veluk dolgozni.
2011. dec. 3. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
1. van nekem, én jól tudok vele dolgozni. 2. is volt, de már nincs. Azzal is szép vonalakat tudtam húzni.. a 3.ról pedig jókat hallottam.. úgyhogy amelyik neked szimpatikus :))
2011. dec. 3. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. dec. 3. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Én is ilyet használok, könnyű vele dolgozni.

2. Azért nem veszek ilyet, mert nem tudnám használni, vagy ha igen, akkor nem lenne olyan egyszerű, tehát ezt nem ajánlom.

3. Még nem láttam ilyet.

Szerintem jó az 1.-es!

2011. dec. 4. 18:42
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. dec. 5. 17:02
 7/7 anonim válasza:
én ecseteset (azt hiszem 2. kép olyan) használok a kezdetektől (kb 4 éve). első pár hónapban nehezebben ment, de mára villámgyorsan kész vagyok vele, egyenes vonallal persze. mindegyik csak gyakorlat kérdése szerintem.
2012. jan. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!