4mm-es fültágító nagyon nagy? És hogyan tudnám magamnak kitágítani? Nagyon fáj amikor beteszem és amikor nagyobbítom? 13/L
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok, nem olyanokat, hogy ez hülyeség, ne csináld ... Privát üzeneteket is küldhetsz.:)2011. dec. 2. 14:35
1/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is akkora van, és gyakorlatilag senki nem vette még észre, hogy ez fültágító. Ráadásul ez, ha megunnám, biztos, hogy visszaszűkül. Nem fáj nagyon, csak húzódik, kicsit éget utána.
2/7 A kérdező kommentje:
és ha már 10 napja benn van akkor is fáj?
2011. dec. 2. 14:55
3/7 anonim válasza:
igen. borzalmasan. inkább ne próbáld ki. én megbántam, mert a suliból is kicsaptak.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok: nekem 5 nap alatt begyógyult!
5/7 anonim válasza:
13 évesen ne gondolkozz ilyeneken. egy 13 éves lányt kinevetnek ha fültágító van a fülébe. Hát nekem 5mmes volt és rettenetesen fájt és vérzett. Felesleges,
6/7 A kérdező kommentje:
de tetszik és ... emlék van mögötte
2011. dec. 3. 21:30
7/7 anonim válasza:
Csak emlék miatt ne csináld. Amúgy én tágítottam a fülem egy ideig, de utána abbahagytam, eléggé fáj, és amikor próbálod a nagyobbat belerakni nagyon borzalmas, amikor elsőnek raksz bele, egy picivel nagyobbat mint a fülbevaló vég, az még annyira nem borzalmas. Elsőnek próbáld meg egy szkubi fonállal( amit összeszoktak fűzni karkötőnek) az kicsit nagyobb, de amikor belerakod, lehet nagyon fog fájni, kinek mi a fájdalom küszöbe, azt hagyd benne addig amíg bírod húzogatni fájdalom nélkül, majd rakhatod a következőt, meg a következőt, 14 mm állítólag visszahúzódik, de nincs rá garancia, de van akinek 22mm-ről is visszamegy. Nekem nagyon elkezdett fájni és be is volt gyulladva, gennyedzett és ömlött belőle a vér, szerintem nem éri meg, mert meg van az esély h mániákussá válsz , és nem tudod abbahagyni és azt veszed észre, h már egy kistányér lóg a füledben, utána megbőghetsz a régi füledért. Mellesleg 13 évesen ne ezen járjon a fejed, mellesleg a szüleidet meg kellene kérdezni róla, mert abból még hatalmas konfliktus lehet ha nem avatod be őket, mellesleg általános iskolás korodban a tanár szólni fog érte, és talán ki is csapnak, ezeket a csodás ötleteket ilyen gyerek fejjel, inkább tartsd meg a gimnáziumig, akkor talán leszel olyan érett, hogy tudj dönteni. Mellesleg magadért csinálj mindent ne másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!