A kék szemek vagy a zöld szemek a szebbek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:01
22/25 anonim válasza:
Nekem kék,szeretem,szép!Pasikon a barnát szeretem!Zöldet nem!De kinek mi áll jól...
23/25 anonim válasza:
A nóta szerint "Lám az enyém, lám az enyém sötétkék, Mégse vagyok a babámnak elég szép...) talán a zöld?!
Komolyra fordítva: az emberi megjelenés csak egy (bár igen fontos) paramétere a szem színe. Fontos pl. a haj színe, öltözködés, stb. Az összhatás a fontos, ami még a szemek tulajdonosának mentális kisugárzása is nagymértékben befolyásolhat...
25/25 anonim válasza:
A közelmúltban...nem csak híres embereket mutattak, akiknek eltérő színű volt a "golyójuk".
A zölddel mereven néznek, a kékkel kacsintanak.
Konzervatív vagyok: a kék jobban tetszik, de akkor se legyen félszemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!