Valaki segítene "köldök piercing" témában? .
Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van,de légyszives válaszoljatok erre is !
Úgy december elejére tervezem.
És lenne pár kérdésem :
Hol csináltattátok?
Fájt?
Mindent írjatok le a gyulladást,gyógyulási időt,mindent.Nagyon megköszönném.:)
én érzéstelenítés nélkül csináltam otthon,magamnak:D
szóval ne vegyél példát rólam,de azért leírom,hogy tudd,milyen rosszabb esetben.
fájni nem mondom,hogy fájt,inkább a szúrásra koncentráltam,de azért éreztem:)
be volt gyulladva,szerintem a víztől(egyrészt),mert amikor nem érte víz,akkor egész szépnek és gyógyultnak tűnt.(szóval ne fürgyé' le, főleg,ha olyan helyen laksz,ahol nagyon undorító dolgok jönnek ki a csapból.vagy ragaszd le fürdéskor:D")
én betadinnal kenegettem,de rengeteg dolog van a gyógyszertárban ami jó erre:)
a gyógyulási idő meg kb. nem akarok hülyeséget mondani,de 3 hónapnál nem hiszem,hogy több volt...persze ez lehet,hogy csak nálam,elvileg ez gyógyul a legtovább.
meg vigyázz,hogy hol meg milyen higiéniai körülmények között csináltatod,mert erről is hallottam már rémtörténeteket:S
Köszönöm,hogy válaszoltál.:)
Hány éves vagy,és voltál ? :)
Szia. Én Győrbe csináltattam 1 piercing stúdióba.
Kicsi nyomást érzel, de kibírható.
Nekem a gyógyulási idő kb. 1hét volt(Tetrán kenőccsel mindennap bekentem!) utánna már egyáltalán nem fájt, még úgyse, hogy 1párszor beleakadtam. és NAGYON szeretem! Nagyon jól néz ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!