Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki segítene "köldök...

Valaki segítene "köldök piercing" témában? .

Figyelt kérdés

Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van,de légyszives válaszoljatok erre is !

Úgy december elejére tervezem.

És lenne pár kérdésem :

Hol csináltattátok?

Fájt?

Mindent írjatok le a gyulladást,gyógyulási időt,mindent.Nagyon megköszönném.:)

2011. nov. 26. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly szeptemberben csináltattam a Westendben. Egyáltalán nem éreztem, max egy kis szúnyog csípést fogsz érezni. Nem nagyon volt begyulladva csak ha megrántottam de kb 7 hónap után már ez sem volt probléma :)))
2011. nov. 26. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál.:)
2011. nov. 26. 20:43
 3/7 anonim válasza:

én érzéstelenítés nélkül csináltam otthon,magamnak:D

szóval ne vegyél példát rólam,de azért leírom,hogy tudd,milyen rosszabb esetben.

fájni nem mondom,hogy fájt,inkább a szúrásra koncentráltam,de azért éreztem:)

be volt gyulladva,szerintem a víztől(egyrészt),mert amikor nem érte víz,akkor egész szépnek és gyógyultnak tűnt.(szóval ne fürgyé' le, főleg,ha olyan helyen laksz,ahol nagyon undorító dolgok jönnek ki a csapból.vagy ragaszd le fürdéskor:D")

én betadinnal kenegettem,de rengeteg dolog van a gyógyszertárban ami jó erre:)

a gyógyulási idő meg kb. nem akarok hülyeséget mondani,de 3 hónapnál nem hiszem,hogy több volt...persze ez lehet,hogy csak nálam,elvileg ez gyógyul a legtovább.

meg vigyázz,hogy hol meg milyen higiéniai körülmények között csináltatod,mert erről is hallottam már rémtörténeteket:S

2011. nov. 26. 20:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy válaszoltál.:)

Hány éves vagy,és voltál ? :)

2011. nov. 26. 20:50
 5/7 anonim válasza:
16:D
2011. nov. 26. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szalonban csináltattam érzéstelenítették semmit sem éreztem!!! Utánna kb 2 hónap kellett mire maximálisan begyógyult. Imádom!!! Nyugi nem lesz fájdalmas ha ettől félsz és utánna egy életen át díszít majd:)
2011. nov. 30. 16:27
 7/7 anonim válasza:

Szia. Én Győrbe csináltattam 1 piercing stúdióba.

Kicsi nyomást érzel, de kibírható.

Nekem a gyógyulási idő kb. 1hét volt(Tetrán kenőccsel mindennap bekentem!) utánna már egyáltalán nem fájt, még úgyse, hogy 1párszor beleakadtam. és NAGYON szeretem! Nagyon jól néz ki! :)

2011. dec. 17. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!