Mivel lehetne kisminkelni ilyenre egy arcot? (Kép alul)
A lényeg, hogy minél élethűbben nézzen ki (már amennyire lehet), mintha tényleg tetoválva lenne. Meg lehet ezt csinálni valahogy otthon (ha igen, milyen anyagokkal), vagy nem, mert profi sminkes/anyagok, kellékek kellenek hozzá?
Légyszives, ne olyan válaszokat írjatok, hogy "Ez undorító. Miért akarsz ilyen arcot." stb. Nem a kép által kiváltott reakciókra vagyok kiváncsi. :)
Szerintem ehhez profi cuccok kellenek mindenképpen,speckó testfesték. bár szerintem filces tussal lehetne leginkább megoldani.
talán zombi buli lesz nálatok! jó ötlet! amúgy kár, hogy ez a csávó így elcsúfította magát, láttam egy vidit, egy új alapozót mutattak be rajta, azt hiszem L'oreal volt, de ez nem bizti. totál elfedte a tetkóit, és egy kifejezetten jó pasi lenne....mondom ezt úgy, hogy 2 meglehetősen nagy tetkóm is van...25/L
nélzd csak tlaáltam neked egy videót pont erről as minkről
http://www.youtube.com/watch?v=EMtBfPc9bqE&feature=related
alapozó egy krémes szemceruza és egy tus kell hozzá ,ahoyg láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!