Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok ajánlani valami...

Cukika. kérdése:

Tudnátok ajánlani valami olcsóbb márkás szemhelypúdert, ami tartós is?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi számít olcsónak? A legolcsóbbak és alegjobbak a kategóriákban: Essence bármelyik, alappal nagyon-nagyon tartós, Catrice is jó. Sleek és Nyx termékek, bár ezeket rendelni kell a netről de van a magyar makeuplaza.hu-nak is belőlük. Sleek palettából pl: 10 szín 2400 ft, szóval olcsónak mondható. Az Avon is már nagyon tartósakat és szépeket készít. A legolcsóbb, meglepődsz de az EUROS boltokban van a Lora termékcsalád, azok extra pigemntált sminkpalettéák és festékek, pl egy paletta, 5-7 színnel 500 ft, meg ilyesmi. Nem gagyi, pedig azt hinnéd, de minden beauty bloggerina is dicséri, mert olcsó húsnak nem mind híg a leve. Ha tartósat akarsz, kenj a szemhéjadra alapozót vagy szemhéjbázist és egész nap meg se mozdul a smink a szemeden...
2011. nov. 23. 17:33
 2/3 anonim válasza:
Szerintem sokkal könnyebb, ha bemész egy drogériába (DM-Rossmann-Müller) és ott tudsz a pénztárcádnak megfelelően keresgélni. Azt gondolom, hogy egy szemfestékért 1000 forintnál többet nem érdemes kiadni -hacsak nem több palettából áll- mert ugyanoda mész vele mint a 10000 forintos Chanel-és társai-val. előttem lévőnek teljesen igaza van: ha a szemhélyadta is teszel alapozót, akkor sokkal tartósabb lesz a smink. de a nagyobb drogériákban az eladók is nagyon szivesen segítenek. és most karácsony előtt mindenhol akciók vannak, ugyhogy biztos találni fogsz. (:
2011. nov. 23. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Euro-s boltokban kapható Lora tényleg nagyon jó, múltkor vettem egy 3-as palettát 290 Ft-ért és piszok jó. Magam is meglepődtem, de tényleg nagyon jó, jól fed és nem kell belőle 3-4 réteg a szemhéJadra, mert nagyon jól pigmentált. Nem hiába dicsérik a smink bloggerek, amúgy nem csak a szemhéjfestékei, hanem a többi kozmetikum is nagyon jó.
2011. nov. 23. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!