Hol találok olyan nyakláncot venni amire rá van írva a nevem? A barátomnak szeretnék venni!
Juli... xD Hát besírtam. :D
Neves nyakláncot tényleg ne adj fiúnak, azt lányok szokták hordani, saját nevükkel. :D
Fiúnak inkább dögcédulát, abba meg azt gravíroztatsz, amit csak szeretnél, de azért ne valami halál nyálas szöveget, mert a haverok úgyis meglesik előbb-utóbb. :D
Ilyesmit pedig akármelyik ékszerésznél csináltathatsz szerintem, meg ahol gravírozni szoktak is csinálnak, max a láncot kell külön venned, bár szerintem ehhez egy bőrszalag is passzol és az nem is búzás.
Neves láncot meg olyan ékszerésznél keress, aki ékszereket is készít (szóval ötvös), szerintem ilyesmit nem szoktak betárazni, inkább egyénileg csinálják.
Hát illetve ha a Pisa-ban jársz, a kirakodóknál szoktak hajlítgatni mindenfélét drótból a turistáknak. :D De biztos az itteni kirakodóvásárokban is találni ilyesmit már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!