Tanácsokat várnék!?

Figyelt kérdés
Már rég óta nagy álmom, hogy műkörmös/manikűrös legyek. De az az igazság, hogy elég gagyin tudok alapból körmötfesteni, és reszelni se tudok... Vagy ez a sok gyakorláson múlik? Igaz most még csak 12éves vagyok, 7.es, de nekem régóta ez a célom, bár tudom nem számít hiánycikkneka szakmák terén és nem is keresnek túl jól és akkor is szeretném a dolgot. És tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan tanuljak bele a dologba. A gyakorlat teszi a mestert ezen a téren is? Vagy alapból kell hozzá a nagyonjó kézügyesség? Magamnak nagyon em tudom kifesteni a körmömet. Technikákat tudtok ajánlani, hogy tudnám megtanulni? Körömépítéssel még nem próbálkoztam... :S Vagy esetleg valamilyen trükkök amikkel szépen meg lehet csinálni a lakkozást? Nekem az a bajom,hogy lelakkozom a körmöm (nem szoktam alapozólakkkot használni) megvárom míg megszárad, és mikor a 2. réteget viszem fel az már nem szárad meg, hanem ilyen ragacsos, puha marad. Ez az én bénaságom miatt van? Valamit nem csináok jól? Vagy a lakk a szar? Légyszi jótanácsokat!:$
2011. nov. 21. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:
z első réteg nem szárdt meg. csk zt hitted.
2011. nov. 21. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!