Parfümöt honnan lehet olcsón szerezni? És nem hamis!
Hát igazából max 1-2 ezret spórolhatsz 10-20ezres tételnél. Ahol annál nagyobb a differencia, gyanús, hogy nem eredeti, hiszen a hozzávalók rohadt drágák, áron alul meg senki nem adja, mert nem éri meg.
Ha vékony a pénztárcád, válassz egyet az olcsóbb kategóriából, már 3-4ezerért lehet egész jó illatokat találni, pl. B.U., a sztárneves illatok, stb.
Esetleg ázsia, nem eredeti, de egész jó hamisítványokat is ki lehet fogni.
Csatlakozom a korabbi valaszolohoz.
Sokkal olcsobbat es eredetit sehol sem fogsz venni.
Nekem van 3-4 parfumom, amikhez ragaszkodom evek ota, mellette probalok ki egyet-egyet idonkent. Viszont ez a 3-4 a 15-20 ezer forintos kategoria.
Nem esik jol kiadni ertuk ennyit, hidd el, hogy en is szivesebben vennem meg felaron, de jartam mar sok olyan uzletben, ahol kb felaron adogatjak, kiprobaltam ezeket es fixen allithatom, hogy azok nem eredetiek! Az illatban is van kulonbseg, de a tartossagban mindenkeppen. Tobbet kellene fujni, rovidebb ideig tart, azaz gyakrabban hasznalod, hamarabb elfogy, azaz ugyanott vagy.
En inkabb azt tudom javasolni, hogy valaszd ki a neked legjobban tetszot, arra sporolj, egy normalis, megbizhato uzletben vasarold meg. Sokaig fog tartani, hidd el.
Vagy pedig valassz eredetit, de olyan arkategoriaban, amit meg tudsz fizetni.
A parfumexpressz lehet, hogy eredetieket arul, abbol gondolom, hogy nem latom, hogy sokkal olcsobb lenne, mint amennyiert en venni szoktam a parfumjeimet.
Meg annyira odafigyelhetsz, hogy igyekezz edp-t valasztani, mert sokkal tartosabb, mint az edt.
Olcsósítási tippek:
- vegyél tesztert
- vegyél 100-125-200 ml-es kiszerelést a 15-20 ml helyett
Vigyázz, a hamisítványok tipikusan 100 ml-esek!
A webes boltokkal jók a tapasztalataim, eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!