Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sötét, csokibarna szemhez...

Sötét, csokibarna szemhez tudtok sminket?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen. A pink (sötétrósaszín) nagyon dögös csokibarna szemhez, fekete tussal. Nappalra pedig csak tust használok, kicsit macskásra húzva, meg spirált.

A barna, arany árnyalatok sem rosszak, sőt, acélos ezüstöt is szerettem egy időben, buliba, vagy esti programokhoz. Nekem szőke a hajam, és a pink és rózsaszín árnyalatai nagyon bejönnek.

Ja, sötétlila is szép a csokibarna szemhez, azt is imádtam használni.

2011. nov. 18. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, rúzs: én speciel nem szeretem, mert vagy a szemed hangsúlyozd, vagy a szád, szóval én inkább a szemem hangsúlyozom, a számon csak vaníliás bebe ajakír van, annak valami csodálatos gyöngyház fénye van, nem az a nagyon világos, mintha nem lenne szád, hanem pont tökéletes.

De ha nem kened a szemed, csak spirál van, akkor egy vörös rúzs is szép, pláne most télen.

2011. nov. 18. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy milyen smink áll jól, ahhoz előbb ki kellene derítened, hogy milyen évszakba tartozol.

Az előző hozzászólóval ellentétben, nekem nem igazán állnak jól az aranyos/bronzos témák és ezek mellett nekem a narancsos dolgok is kerülendők.

Szájra térve pedig nekem a sötétebb pinkes, pirosas árnyalatok valók, de egy szép natúr szín is tud jól állni, ha nem tűnik el tőle a szám.

(Az évszakok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 19. 10:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de egy kicsit nehéz volt behatárolnom magamat, mert a bőröm, porcelán fehér, viszont a hajam és a szemem sötétbarna. De sikerült. Köszi még egyszer.
2011. nov. 19. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor tél vagy, mint én. (3.)
2011. nov. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!