Sötét, csokibarna szemhez tudtok sminket?
Nekem ilyen. A pink (sötétrósaszín) nagyon dögös csokibarna szemhez, fekete tussal. Nappalra pedig csak tust használok, kicsit macskásra húzva, meg spirált.
A barna, arany árnyalatok sem rosszak, sőt, acélos ezüstöt is szerettem egy időben, buliba, vagy esti programokhoz. Nekem szőke a hajam, és a pink és rózsaszín árnyalatai nagyon bejönnek.
Ja, sötétlila is szép a csokibarna szemhez, azt is imádtam használni.
Ja, rúzs: én speciel nem szeretem, mert vagy a szemed hangsúlyozd, vagy a szád, szóval én inkább a szemem hangsúlyozom, a számon csak vaníliás bebe ajakír van, annak valami csodálatos gyöngyház fénye van, nem az a nagyon világos, mintha nem lenne szád, hanem pont tökéletes.
De ha nem kened a szemed, csak spirál van, akkor egy vörös rúzs is szép, pláne most télen.
Hogy milyen smink áll jól, ahhoz előbb ki kellene derítened, hogy milyen évszakba tartozol.
Az előző hozzászólóval ellentétben, nekem nem igazán állnak jól az aranyos/bronzos témák és ezek mellett nekem a narancsos dolgok is kerülendők.
Szájra térve pedig nekem a sötétebb pinkes, pirosas árnyalatok valók, de egy szép natúr szín is tud jól állni, ha nem tűnik el tőle a szám.
(Az évszakok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!