Hogy lehet szép nagy szemem?
Figyelt kérdés
Tudom naggyából, hogy hogy lehet, csak azt nemértem, hogy ha az egész szemem megcsinálom feketére, mint pl. penelope Cruznak van, akkor neki olyan nagyon szép nagy, meg minden, értitek olyan huu..nekem meg olyan furcsa ha ugy megcsinálom...Pedig jól sminkelek.2011. nov. 18. 18:36
1/2 anonim válasza:
próbálj meg egy szép lendületes fekete tusvonalat húzni, használj szempillagöndörítőt (azis nagyobbra nyitja a szemeket),utána persze spirálozz,majd használj a vízvonalba fehér szemceruzát,és ha még így se lennél megelégedve, akkor az alsó pillasor alá húz fekete szemcerkával/tussal vonalat! Nekem ez beválik és mindig megdicsérnek, h mien szép nagy szemeim vannak!:D
2/2 A kérdező kommentje:
Oksi köszi,megpróbálom:P
2011. nov. 18. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!