Valami jo pirosito, ami nem tobb 1000 forint?
Figyelt kérdés
Van egy essences pirosirom..de annyira kemeny, hogy alig kerul valami ag ecsetre es alig latszik.
Esetleg a NYC pirosito milyen?
Vagy melyiket eri meg? Vagy ha Essencebol nektek vmelyik bevallt. Nekem a 30as secret it girl van.
2011. nov. 18. 17:04
2/11 A kérdező kommentje:
Es hol lehet olyat venni? Van barackos korallos szin is vagy csak pinkes?
2011. nov. 18. 18:21
3/11 anonim válasza:
több fajta van. egy euros üzletekben nézz szét.
4/11 A kérdező kommentje:
De jo is? Vagy csak az szol nellette hogy olcso?
Esetleg drogeriaba amitblehet kapni, onnan?
2011. nov. 19. 01:12
5/11 anonim válasza:
én szeretem, nekem tartós és szép a színe.
6/11 anonim válasza:
essence. van vagy 5 féle szín, és 800 ft
7/11 A kérdező kommentje:
egy essences pirosítóm van,de feljebb írtam, de az nem jön be...vmi pontos nevet,ami neked bevállt?
esetleg a NYC?? Catrice?
2011. nov. 19. 19:52
8/11 anonim válasza:
a nevét nem tudom, de a csíkosból a baravkos nagyon jó. van eg catrice multicolorom is, de azt ajándékba kaptam, se árat nem tudok, se azt, h kapható-e még.
9/11 anonim válasza:
A Catrice az Essence "nővére", ugyanaz a cég gyártja, csak az egyel idősebb korosztálynak, szóval ugyanott kapható általában, ahol az Essence termékek is. Pl. Rossmannban tuti van.
10/11 A kérdező kommentje:
Tudom hol talalhato Catrice.
2011. nov. 27. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!