Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik "youtube hölgy" a...

Melyik "youtube hölgy" a szimpatikusabb a számodra?

Figyelt kérdés

Melyik lány videói tetszenek jobban?

Melyik lány stílusa fogott meg jobban?

Szerinted melyikkel lennél jobb barátnő?

Ha bármit kérdezhetnél tőlük mi lenne az?

Dorka

http://www.youtube.com/watch?v=zDiybN0FUWo&feature=channel_v..

Noémi

http://www.youtube.com/watch?v=-GhVO4fP2FA&feature=channel_v..

2011. nov. 14. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Noémit szoktam inkább nézni, nekem szimpatikus lánynak tűnik.
2011. nov. 15. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Noémi sokkal jobb csaj. :D
2011. dec. 11. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:

A Dorka egy beképzelt liba, csak kevesen ismerik fel! Minőségtelen a videoja, bénán sminkel és nincs két normális mondata. Folyton affektál, mert azt hiszi, hogy ezzel aranyosabb lesz és szimpatikusabb, ráadásul a valódi hangját kicsit elkényesíti. Az egy dolog, hogy csúnya és kövér, mert sajnos ez egy vele született állapot, de így nem igazán tud érvényesülni ebben a szakmában, főleg, mivel vidéki, ha jól tudom.

Inkább a Noémi. Egyelőre.

Egyiktől sem kérdeznék, inkább az angliai Pixiwoo-s csajoktól kérdeznék és velük sminkeltetném ki magam.

A livinpretty egy beképzelt "hölgy" :-) Szét van teljesen csúszva magától és hülyére reklámozza azt a gagyi sz *ar L.A. Makeup céget, mert néha megdobják egy olcsó 200 forintos rúzzsal. Nagyon ciki! Nem véletlen, hogy ezeket a lányokat az életben nem fogják normális cégek megkeresni. Senki nem adná hozzájuk a nevüket.

2012. jan. 8. 02:32
 14/14 mateliod válasza:
plastic tinkerbell
2012. jún. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!