Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Keresek Budapesten egy viszony...

Keresek Budapesten egy viszonylag olcsó de kiválóan dolgozó műkörmöst. Tudtok ajánlani valakit?

Figyelt kérdés

Illetve szeretnék köldökpiercinget, elmondanátok néhány hasznos tudnivalót, mikre kell vigyázni stb?

Régóta szeretnék,csak egyik ismerősömnek kiszakadt és csillag alakú hegg maradt ott és mivel kosárlabdzáom félek attól,hogy belekapnak vagy akármi. Meddig kell és hogyan kell ápolni,hogy ne gyulladjon be?

Van fülbevalóm is viszont kisebb koromban nem bírta a fülem a bizsut, vettem egyet és azóta bármilyet be tudok tenni.

Vajon a köldökpiercingnél is kijöhet effajta "allergia"?

előre köszi a válaszokat

(és egy jó piercingest is ajánlhatnátok ha éppenséggel tudtok:)

köszönöm)

2011. nov. 13. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

[link]

3000forintért dolgozom. Nézd meg a munkáimat, és tudj meg többet rólam! :)

2011. dec. 25. 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:
öööö... ez azért enyhén fogalmazva, messze van nagyon a kiválótól. Még a jótól is. Ez egy gyenge kezdő munka.
2011. dec. 25. 23:06
 13/21 anonim ***** válasza:
23:06-os te az én munkáimról beszélsz? (Kriszta köröm)
2011. dec. 25. 23:58
 14/21 anonim ***** válasza:
igen Kriszta köröm, a tiédről.
2011. dec. 26. 00:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom neked mi a kiváló munka. De nem is érdekel Tudnék én neked olyanokat mutatni, akik 10.000 forintokért undorító, gagyi munkát csináltak. Nekem hál’isten nagyon sok munkám van, mindenki meg van elégedve vele és szerintem gyönyörűen dolgozom. A te fejedben valami probléma lehet ha ezt állítod, mondjuk ízlésficam. Meg mondjuk agyi problémák is mivel én a kérdezőnek adtam választ, és nem neked.
2011. dec. 26. 00:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van, aki 10 ezerért pont ilyen rettenetet csinál. Ha viszont jobb akarsz lenni a szakmában, legyen benned annyi alázat, hogy tudd, hogy ez a munka alsókategóriás és a gyönyörűtől még messze van. Nem mellesleg, tipes körmöt szinte csak kezdők csinálnak, vagy olyanok, akik nem tudnak építeni, ami megint csak szakmai hiányosság.

Ha javulni akarsz, menj fel a nails.hu-ra, és nézz körül a top 100-ban. Ha közelíted (nem csak szerinted) az ottani munkákat, na akkor mondhatod, hogy gyönyörűen dolgozol. Jelzem, ezt még egyik profitól sem hallottam, hogy saját magáról ilyet állítana, mégpedig azért, mert ők tudják, hogy messze vannak a tökéletestől, annak ellenére, hogy mindenki példaképként tekint rájuk.

2011. dec. 26. 00:17
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Rettenetnek nevezheted a munkámat, irigykedés céljából:) Nails.hu ismerem, és szeretem az oldalt! Egyáltalán nem vagyok beképzelt csupán a vendégeim által alkotott véleményét mondom el! Szerintem egy köröm nem csak attól lehet profi hogy tele van mindenféle csicsás, vagy 3D-s dolgokkal. Az egyszerűbb, köves, csillogós körmök is lehetnek gyönyörűek mint amilyeneket én csinálok. Neked nem kell, hogy tetsszen, kutya nem kérdezte a véleményedet.Az oldal pedig nem vitatkozásra készült, úgy hogy itt zárjuk is le.Hello
2011. dec. 26. 00:23
 18/21 anonim ***** válasza:

igen, én valóban nagyon irígy vagyok rád :DDD

Amúgy teljesen igazad van. Valóban gyönyörű egy egyszerű köröm.

Ez pl:

[link] igaz, hogy van még benne hiba, de alakul. sajna, ez nem tipes, de én pl nem csinálok olyat. :DDD

2011. dec. 26. 00:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem amit te mutattál az undorító, nem tudom ki csinálta, de borzalmas :S Ha neked ez szép akkor már értem miért van ezerből 1 aki az én munkámat nevezi rettenetnek. Teljesen lényegtelen nem szeretnék vitákba belemenni karácsony van, kellemes ünnepeket mindenkinek! Te így gondolod én így.Nem is mondanék semmit arra ha nem tetszik a munkám,hiszen ízlések és pofonok csupán én itt valakinek válaszoltam, és te belém kötöttél. Legyen véleményed, de amíg nem kérdeznek tartsd meg magadnak. És a saját dolgaiddal foglalkozz.Legalábbis ha jól neveltek volna ezt tudnád.
2011. dec. 26. 00:39
 20/21 anonim ***** válasza:

:))))))))))))) Hát igen, erről beszéltem, az alázat hiánya.

Boldog karit neked is :DDDD

2011. dec. 26. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!