Veruscsajszy kérdése:
Az ilyen karóra divatos?
2011. nov. 13. 19:18
1/9 A kérdező kommentje:
Jaj és
12L
2011. nov. 13. 19:20
2/9 anonim válasza:
Gyűjts egy Rolex-re.
Egy életre elég és nem cikiznek érte.
3/9 A kérdező kommentje:
Mért szerinted ez olyan rossz óra lenne? Én ezt kaptam a szülinapomra!
2011. nov. 13. 19:29
4/9 A kérdező kommentje:
Ezen a képen látható ugyanolyan színű óra mint az enyém!
Az alsó sorban a 2. óra. Az van az én karomon is!
2011. nov. 13. 19:38
5/9 anonim válasza:
barátnőmnek ilyen van, rózsaszínben. szerintem nagyon ronda, főleg nekünk(én is 12 vagyok, lassan 13), és sok ruhához idétlenül áll, amihez meg jól, az elég ku.vás. az óra nem az, bár egyáltalán nem szép. igen, egy rolex, vagy valami normálisabb karóra jobb, és inkább, ha veszel, akkor válassz ezüst, fehér vagy fekete színt. az egyszerű jobb, és több ruhához áll jól. ;)
6/9 anonim válasza:
Óóó, én de szeretnék egy ice watchot :P
hordd büszkén a helyemben is :D
20L
7/9 anonim válasza:
kicsit brutális. és hát...a divatnak több rétege van..
8/9 anonim válasza:
Igen divatos és ez az a tipikus kiegészítő amit bármilyen színben is veszel meg azt mindeggy, hogy milyen színnel veszed fel. Én nagyon sok olyan embert látok aki nem foglalkozik azzal, hogy harmonizáljanak a színek. Irígyellek, hogy van egy ilyen eredeti órád.
18/L
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi minden szépet jót és még azt is ha valaki azt mondja hogy idétlenül áll a ruhákhoz. Am nekem tökmindegy mert egész jó és vagy én vok színvak vagy megy a kék ruháimhoz is mert kitűni belőlük! :D
2011. nov. 16. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!