A helyemben vennétek 5 db MAC ecsetet 15 ezer forintért vagy 20 ezer forintért 12 db SIGMA ecsetet?
Figyelt kérdés
Legyen 5 darab MAC legjobb minőségű ecsetem...
Vagy 12 darab SIGMA ami állítólag nem olyan finom az archoz mint a MAC.
Idén karácsonykor is lesz vajon a MAC-nak ilyen "A Tartan Tale" utazó kollekciója?
2011. nov. 13. 15:19
11/16 anonim válasza:
Nem kötözködik veled senki, megvédtem az álláspontomat :) Ne húzd fel így magadat ilyen semmiségen, hamar ráncos leszel :)
14/16 anonim válasza:
Én Coastal Scents 22-es ecsetet vennék. Ugyan olyan jó minőségű, mint a Sigma (hisz egy helyről vásárolják, csak mind a ketten a saját logojukat teszik rá), viszont a CS ecseteiben vannak nagyon drágák is és 22 darabos és csak 13e forint a Makeup Plázában! Én ezt kaptam karácsonyra. Nagyon nagyon meg vagyok velük elégedve és csak ajánlani tudom a CS ecseteket.
Egyébként nem vennék a helyedben 5 db MAC ecsetet, de 12 Sigmát sem, hisz a Sigma is kínából hozza, de készletben sokkal kevesebbet ad 12e forintért, mint a CS
15/16 anonim válasza:
Sigma egyértelműen! Ha jól látom a Make Up Plaza-ban is hamarosan kapható lesz. A legjobb ecseteim egyébként a Sigma ecsetek.
16/16 anonim válasza:
Én Sigmát vennék az tuti, de nekem már van. Csak ajánlani tudom, felső-felső kategóriás valóban. Ma néztem a MUP oldalát és ők lettek a magyarországi viszonteladói. Végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!