Műszempillát nehéz felrakni?
Egy ilyen szempillára gondolok: [link]
Nehéz lenne fel rakni, meg drága mulatság az ilyen? köszi előre a válaszokat :))
Én halloweenre vettem egyet 260 forintért, azt a ragasztót használtam, életemben nem csináltam még ilyet, mégis túlélte az estét, szóval szerintem soros szempillát a hülye is felteszi gond nélkül. :D
Drága, ha drágát veszel, de még az olcsónak se lett semmi baja, lemosom, leszedem a ragasztót, és használható még párszor.
Videó, leírás minden nyelven dögivel akad a neten, én csak azt rontottam el, hogy az egyiket nem tettem elég közel a szempilláimhoz. :S De ha nem vagy olyan vaksi szemüveg nélkül, mint én, akkor tuti menni fog. :D
Hát ha Szegedi vagy: Kincses sziget vagy mi a fene a neve, kacatbolt. :D
Egyéb esetben azt hiszem az Ázsia Centerben lehet találni ugyanolyat, van többféle is. :D
De ha van paypalod, 2 dolcsiért+némi shippingért 10 párat is találhatsz ebay-en, bár talán ragasztó nélkül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!