Hosszú hegyes műkörmöt szeretnék. Mennyire fog zavarni a hétköznapi dolgokban?
Ha most lesz először műkörmöd, akkor szerintem semmiképpen ne ilyennel kezdj! Ez tényleg elég hosszú, egy rövidebb hegyes is nagyon szép lesz, hidd el.
Ha már tapasztalt műkörömviselő leszel egy pár töltetés után (vagy ha már az vagy), akkor viszont megpróbálkozhatsz vele. Az én körmösömnek is ilyen hosszú szokott lenni, és őt két gyerek mellett sem akadályozza :)
Megszokás kérdése szerintem.
Már volt műkörmöm, de az nem volt túl hosszú, kb fél-1 centivel lógott túl az ujjamon. De most úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi pénzt kiadok érte, szeretnék valami hosszabbat, meg kicsit "extrémebbet" így nyárra, és teljesen beleszerettem ezekebe a hegyes körmökbe :) mondjuk azér lehet h kicsit rövidebb lesz mint a képen...
Akiknek ilyesmi körmük van, azoktól kérdezném: Az mennyire zavar konkrétan, hogy hegyes? Könnyű magadat/másokat vele megsérteni?
Mennyi ideig tart megszokni?
A wczéstől én is tartok dehát sok nőn látni ilyet és ők is megoldják valahogy... v nem? :D Erre lennék kiváncsi. Meg h még mi az amit lehetetlen vele... pl gépelni? v egyáltalán mennyi ideig tart megszokni felvenni vele a dolgokat a földről pl?
Nekem egész életemben ilyen hosszú volt, mégis zavar. Ugyan nem mű, csak lusta vagyok vágni.
A hegyes meg szép látvány, de marha kellemetlen viselni. Legalább is én egyszer csináltattam ilyenre, de bármihez hozzáértem a hideg kirázott.
De hát... egy próbát megér, ha nem jön be legközelebb nem csináltatod ilyenre. Ennyi:)
Hát... ha tampont használsz akkor lehet te is sikítani fogsz :DD
Emellett nem lesz egyszerű papírokat szétszortírozni, én pl. a fénymásoló papírral nagyon megszenvedtem.
Mosogatást felejtsd el, vagy 2 óra alatt egy tányért, ha le nem ejted :))
Telefont is körülményes lesz nyomkodni...
Ez csak akkor jó ha te már nagyon hozzá vagy szokva az ilyen nagyobb körmökhöz vagy ha nem csinálsz semmit.
De ilyen mintával lehet kisebbet is csináltatni, az is szép.
Amúgy nem tudom, de nekem nem tetszik az ilyen hegyes, szerintem az egyenes a pasiknak is jobban bejön.
Szia!
Nekem 2 évig volt ilyen műkörmöm!
Kb 2 hét amíg hozzászoksz, de abba jobb, ha beletörődsz, h jópár dolgot sokkal nehezebb megoldani...
Eleinte elég zavaró lesz, hogy a wc-zéshez extra papír kell, a dobozos üdítőt csak nagy nehézségek árán tudod kinyitni, és ha leejted az aprót, akkor teljes képtelenség felvenni... Ehhez idővel hozzá lehet szokni viszont sokkal zavaróbb h midnenben sokkal óvatosabbanak kell lenned hiszen az ilyen körmök elég könynen letörnek.
A gépelésbe is bele lehet jönni, bár az biztos, hogy elég hangos lesz, ahogy kopogsz, és kb 2szer annyi idő!
Viszont a matricák lekapargatásához kifejezetten hasznos. :)
Nekem szerencsére volt aki elmosogatott helyettem... fogd be a pasidat! ;) (Az én pasim egyszerűen megőrült a körmeimért, cserébe mosogathatott... :))
Sztem próbáld ki, mer a látvány kárpótol, és ha nem tetszik, bármikor leszedetheted...
Szerintem ezek buta válaszok:D:D
Nekem mindig is hegyes volt a körmöm és sokkal egyszerübb sokkal kényelmesebb mint a "Kocka" köröm... mivel az embernek is valojában hosszukás a körme:D:D igy kényelmessebb:D de ez az én véleményem:D és egy kicsit sem leessz nehezebb semmi... a kocha körömnél sokkal nehezebb a tampont feltenni mint a hegyesnél... ne ugy képzeld el a hegyes h karcol az eleje.. mert akkor a műkörmösöd valamit elrontott.. egy picit levan tompitva... szal praktikusabb... telefon is ..mosogatás is:D Na hát nekem ez a véleményem:D Szia!
sztem meg undorító és ne csináltass :D
ha látok ilyet, nekem mindig a sárkánykarmok jutnak az eszembe :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!