Műszempilla-egy kis egítség kellene?
Figyelt kérdés
Vettem egy NewYorkColor öntapadós műszempillát a rossmannban.Én még sosem próbáltam és lenne egy-két kérdésem: mennyire teheti tönkre a saját szempilláimat/kérdőjel/Mennyire lehet tartós(az öntapadás miatt kérdezem)/kérdőjel/2011. nov. 7. 20:15
1/3 A kérdező kommentje:
*segítség
2011. nov. 7. 20:16
2/3 anonim válasza:
Szia!
A műszempilla elvileg semmilyen hatást nem gyakorol a saját szempilláidra, tekintve hogy ha helyesen teszed fel, úgy nem ér hozzájuk. Ha kicsit ügyetlenebbül ragasztod fel, akkor kitépheti pár szempilládat.
A tartósságát tekintve... Én személy szerint nem szeretem a műszempillát hosszútávon, ezért általában buli előtt fel, buli után le. Barátnőm volt hogy három napig hordott egy sor műszempillát, én azt sosem bírtam volna ki, de neki fenn maradt. Ha fontosabb eseményre készülsz (szalagavató, bál ect.) szerintem azért nyomj rá egy kis ragasztót a biztonság kedvéért, azt magaddal is viheted és ha történik valami baki, korrigálhatod :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. nov. 12. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!