Mi a tapasztalatotok tetkoval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
hallottam hogy van olyan tetkós festék ami pár év után felszivodik, és nem marad nyoma abszolult, semmi heg vagy seb....2009. máj. 7. 16:53
1/3 anonim válasza:
Erről még nem is hallottam:D Ha létezik ilyen és valaki ilyet csináltat akkor az szerintem felesleges, semmi értelme ha úgyis felszívódik!Bár még egyszer mondom sose hallottam!:D Én az "örök életű" tetkókra szavazok, legjobb érzés a világon!!!!
2/3 anonim válasza:
igen, van ilyen, többféle is(5 év, 10 év). rokonomnak van. szerintem azok csináltatnak ilyet, akik csak a fiatalkorukra akarnak. én praktikusnak tartom, mert ha az eltűnése után is kell az illetőnek, akkor csináltathat igazit. érdeklődj tetoválószalonokban, ha szeretnél csináltatni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!!
2009. máj. 8. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!