Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudja a szempillaspirál...

Hogyan tudja a szempillaspirál meghosszítani a szempillákat?

Figyelt kérdés
épp ma gondolkodtam el rajta,mivel észrevettem hoyg azon a szempillámon, amelyikre kevés festék került nagyon rövid ,mig a másik hosszú. hogy tudja meghosszabbítani???
2011. nov. 4. 14:42
1 2
 11/12 LadyLee ***** válasza:

Az, hogy azt írtad, hogy "ha kifestem a szemöldökömet verdesi a szempillám"

Ami azt jelenti, hogy ha kifested a szemöldöködet, akkor az verdesi a szempillád.

Egy vessző kellett volna a "ha kifestem" után. De mind1, hagyjuk szerintem...

Fesd csak tovább a szempilládat.

2011. nov. 4. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
egyrészt optikai csalódás. Ugyanúgy, minthogy a fekete ruha karcsúsít, illetve a csíkos és a pöttyös ruhák szélesítenek van teltebbé tesznek. A pillád azért tűnik hosszabbnak, mert egy erősebb szín fog rajta dominálni, másrészt a festékben olyan anyag van mint a hajlakban. Ha megfogod a pillát egyáltalán nem puha, hanem kemény és durva. Tehát amilyen ívben húzod a spirált, olyan ívbe fog kunkorodni a pillád. Ezzel egyrészt hosszabbnak látod, pedig nem hosszabb, csak más "szögből" látod, máskülönben a festékréteg a sötét szín miatt dúsabb hatást kelt.
2011. nov. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!