Honnan tudjam hogy ez a parfüm eredeti?
Figyelt kérdés
Vettem egy nina riccit a teszveszen. 2szer..Elöször csak egy 30ml-eset aztán most egy 80asat. Az az érdekes hogy az elsönek olyan eröteljes illata volt ennek a 80mlesnek pedig inkább mézesebb. Most akkor melyik az igazi illat? egyikse?2009. máj. 6. 19:05
1/8 anonim válasza:
Hát ezt így nem lehet tudni. Függ az árától is. De nem árt tudni, hogy ezeken az aukciós oldalakon rengeteg a hamisítvány illatszer. Főleg azok, amik az adott parfüm legnagyobb kiszerelésében kaphatók. Mint nálad pl. a 80 ml-es. Nekem az gyanús egy kicsit, de tényleg te tudod, milyen az illata. Esetleg menj be egy drogériába illatolni. Sajnos én is jártam már így, 5 ezer körül buktam az egésszel, mert köze nem volt az eredeti illathoz, pedig olyan néven adta el az eladó. :S
2/8 A kérdező kommentje:
és ha bemegyek drogériába termékmintát kérni akkor csak ugy odaadják? ingyen? vagy te hogy csináltad?:D
hát a 80mles 6000Ft volt(félár).
2009. máj. 6. 19:19
3/8 anonim válasza:
Igen, az már gyanús egy kicsit annyiért... Hát én úgy csinálom, hogy bemegyek érdeklődni és ugye ottvannak a teszterek. Abból bátran fújhatsz magadra vagy a papírcsíkra, épp azért vannak kitéve. :) Attól még nem kell megvenned a parfümjét. Megmondod, egyelőre csak körbeszaglászod, később döntesz.. :) Ennyi. Én így csináltam. Az eset után pedig megtanultam, hogy ilyen aukciós portálról soha többet parfümöt!!! Nagyon tudom ajánlani az illatfelho.hu oldalt. Én ott vettem a bolti ához képest féláron parfümöt. :) És garantáltan eredeti. Na puszika :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segitséget!:*
2009. máj. 6. 20:14
5/8 anonim válasza:
Egyertelmuen a 80ml, mert 80 milis parfumot nem gyartanak. Altalaban 15, 20, 30, 50, 100ml-is parfumok leteznek, ferfiaknal van elvetve 75ml is. De 80 sehol nincs.
6/8 anonim válasza:
Dehogynincs! Járj csak utána nyugodtan. Bármelyik online parfüméria oldalán megnézheted. Még a 100 ml-s sem ritka.
7/8 anonim válasza:
Szia!
Kiderült a dolog?
Tudom, régen tetted fel a kérdést, csak hátha itt vagy.
Én is ppont ilyet szeretnék venni :)
8/8 anonim válasza:
Én is pont ilyet akartam venni,mert most is van a tesz-veszen,de inkább akkor megnézem az illatfelhő.hu-t:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!