Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Allitolag a koldokpiercing a...

Allitolag a koldokpiercing a legveszelyesebb, mert konnyen rakot okozhat. Mennyire igaz ez?

Figyelt kérdés
Meg 17 vagyok, de ahogy betoltom a 18 szeretnek egyet a koldokombe. Nagyon tetszik. Mashol nincs piercingem szoval nemtudom mennyire igaz, hogy ez a legfajdalmasabb es egyben a leg veszelyesebb is...Mennyire igaz ez ?
2009. máj. 3. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lassan 6éve van a köldökömbe,5éve a nyelvembe és semmi rossz tulajdonságát nem észleltem egyiknek sem!!!
2009. máj. 3. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
előfordulhat, hogy rákot okoz, de csak ha sokáig nem tud begyógyulni és nincs megfelelően utókezelve. Ismerek is olyan embert, aki rákos lett a köldökpiercing miatt. De csak megfelelően kell ápolni és minden rendben lesz. Ha meg nem gyógyul be, vedd ki, várd meg, hogy begyógyuljon, és ha mindenképpen akarod még a piercinget, akkor szúrasd újra. Nekem pl a nyelvpiercingemet rontották el, 2 hónapig nem gyógyult be, kivettem, 1 hónap után újraszúrattam, és minden rendben volt utána, 2 éve megvan.
2009. máj. 3. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt,csak vadhús miatt kiszedtem,azóta meg nem volt kedvem visszalövetni.

Múltkor apám(aki máig nem tudja,hogy mi volt a köldimbenXD),beszól egy ilyet,hogy ment a csaj kocsival,szépen be volt kötve,de karambolozott.Nem lett volna semmi baja,de a piercing beakadt a bizti övbe és felszakította az egész hasát.Egyből lefagytam,aztán magamban elkezdtem kuncogni,hogy most vagy tudja,hogy volt(látszik még a lyuk a pocimon)és azért mondta mert épp akkor szereztem meg a jogsim,vagy nem is tudom.

Ilyenről,hogy rák,én még nem is hallottam.Unokahugomnak is 4 éve van de semmi baja

2009. máj. 3. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hallottam még rákról. Az sem igaz, hogy a legfájdalmasabb. Lidocaint kapsz rá, érezni sem lehet. Még egy fülbelövés is jobban fáj. Ha kontár csinálja, begyulladhat, ocsmányul néz ki, legrosszabb esetben lehet hashártyagyulladás, de a rák azért túlzás talán...
2009. máj. 3. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. már 5éve benne volt a köldökömbe, sőt kettő is (alul-felül) semmi ilyen gondom nem volt.Mára már kiszedtem de nem gyógyult be két kisebb lyuk maradt a helyén:)szerintem már nem olyan trendi!
2009. máj. 3. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon tetszett mindig is, csak eddig nem akartam tenni. De mostmar nagyon szeretnek. Aztmondjak, (es szerintem is azert) eleg szep hasam van, ugyertve h nem hajas vagy ilyesmi, mert abba aztmondjak nagyon csunyan mutat.

Koszi a valaszokat, akkor mostmar nyugodtan tehetek. :)

2009. máj. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!