Ugyanaz a parfüm hosszú ideig?
Figyelt kérdés
Elizabeth Arden-Pretty illatát használom.kellemes,virágos,nagyon csábos.viszont már február óta ez a kedvencem,és mindenkinek.az összes férfi akivel azóta találkoztam áradozott arról,mennyire passzol hozzám,és milyen szexi.azóta hiába használtam más parfümöket,mindenki azt ajánlotta térjek vissza a Prettyre. na már most a parfümöm kezd kifogyni... vegyek még egy üveggel? nem unják meg az illatom?mert én őszintén szólva nem untam meg,de már alig érzem annyira megszoktam.tehát keressek újat,vagy maradjak a bevált réginél?(azért ennyire nagy kérdés mert több mint 10 rongy,és nincs felesleges kiadásokra pénzem...)2011. okt. 14. 20:01
1/6 anonim válasza:
nekem 4 eve van egy parfum amit mindig ujravasarolok. emelett meg van altalaban megegy mas fajta. en nem unom meg, nagyon szeretem.
2/6 anonim válasza:
Szerintem keress egy hasonló illatot , mert hát ha már nagyon te sem érzed akkor abban igazán semmi jó nincs.Én nagyon szeretem a gyümölcsös illatokat főleg télen földobják a napjaimat . Nyáron pedig a hideg szomorkás illatokat szoktam tesztelgetni majd egyszer úgyis megtalálod a hozzád valót. :)
3/6 anonim válasza:
az termeszetes hogy egy ido utan nem erzed magadon hiszen az orrod hozzaszokik.
4/6 anonim válasza:
szerintem jó ha valakinek van úgymond egy illata, és ha megérzik máson mondjuk, vagy valahol, rögtön te jutsz az eszükbe :) ha passzol hozzád, akkor maradj annál :)
5/6 anonim válasza:
Ó, nekem volt kér oriflames parfümöm, amit nagyon szerettem, mások is mondták, hogy nagyon illik hozzám. Az egyiket én választottam, és pont amikor elfogyott ajándékba kaptam a másikat. Mindkettő szinte kedvenc lett, aztán megtudtam, hogy mindkettőt kivonják a forgalomból, úgyhogy gyorsan rendeltem mind a kettőből még egyet.:)
Én azt gondolom, hogy kell néha a változatosság, de érdemes megtartani azt a parfümöt, ami nagyon illik hozzá.
Nekem most már csak az a parfümöm van, amit most használok, ha ez elfogy egy újat fogok kipróbálni. Vagy a Star natur vattacukros vagy a mini sexy parfümöt. Mindkettőt próbáltam már, mindkettő nagyon jó, a mini sexy kicsit talán tömény nekem, ezért abból kevesebb kell.
16/L
6/6 anonim válasza:
Örülj, hogy ráakadtál az Igazidra, parfümben! Nagyon sokan vannak, akik éveken át keresgélnek. Egyébként nekem van 2 alapillatom, és mindig visszatérek hozzájuk, már több mint 10 éve: az egyik a Tommy Hilfiger Tommy Girl, a másik a DKNY-től a Woman. Ha még a pasik is ezt mondják, hogy Ő illik hozzád a legjobban, használd alapillatként. És nem, nem fogják megunni:) Nekem is szóltak már, hogy fura, hogy nem a Tommy Girl-lel vagy a DKNY-nyel vagyok befújva, mert mindenki velem azonosítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!